Τραγωδία στον Βόλο: ‘Έσβησε” στο τιμόνι μπροστά στη γυναίκα του μετά το Πασχαλινό τραπέζι

May 6, 2024

Τραγωδία στον Βόλο: ‘Έσβησε” στο τιμόνι μπροστά στη γυναίκα του μετά το Πασχαλινό τραπέζι


Διαφ.

Το Πασχαλινό δείπνο θα αποδειχθεί ο τελικός προορισμός για έναν κύριο, ο οποίος έκλεισε τα μάτια του για πάντα πάνω στο τιμόνι, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του εχθές στον Βόλο.

τιμόνι

Σύμφωνα με αναφορές του ertnews, ο δυστυχής κύριος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του μαζί με τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην εθνική οδό Λάρισας-Βόλου, στο σημείο της Χαλυβουργίας, όταν χάθηκαν ξαφνικά οι αισθήσεις του. Η σύζυγός του, αν και σοκαρισμένη, διατήρησε την ψυχραιμία της και προσπάθησε να αναλάβει τον έλεγχο του οχήματος από τη θέση του συνοδηγού. Ωστόσο, οι προσπάθειές της να καθοδηγήσει το τιμόνι δεν ήταν αρκετές για να αποφευχθεί η σύγκρουση με τις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Οδηγοί που διέβαιναν από το σημείο εντόπισαν το ατύχημα και τηλεφώνησαν στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) για να ζητήσουν βοήθεια. Το ΕΚΑΒ επενέβη άμεσα και μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές προστατευτικές ενέργειες. Όσον αφορά τον άτυχο σύζυγό της, δυστυχώς, όταν φθάσει στο νοσοκομείο, διαπιστώνεται ότι είχε αποβιώσει από ανακοπή καρδιάς.

τιμόνι

Η μαρτυρία οδηγού

Ένας οδηγός που περνούσε από το σημείο είδε το ατύχημα και σταμάτησε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια, ενώ στο αυτοκίνητό του βρισκόταν επίσης η σύντροφός του. Όπως δήλωσε στο «TheNewspaper.gr»: «πήγαμε την γυναίκα του ανθρώπου στο νοσοκομείο».

Ο άνδρας ξαφνικά αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε στα πόδια της συζύγου του, ενώ αυτή ανέλαβε τον έλεγχο του τιμονιού και το όχημα κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες. Στη συνέχεια, ο άνδρας υπέστη ανακοπή καρδιάς και απεβίωσε πριν φτάσουν στο σημείο οι διασώστες. Δύο πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο για να παράσχουν βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι επέστρεφε από τη Λάρισα, όπου είχαν επισκεφθεί συγγενείς τους για να γιορτάσουν το Πάσχα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: