Είναι 50, δεν έχει ίχνος… ρυτίδας: Η Κατερίνα Καραβάτου έβγαλε το μακιγιάζ, έμεινε φυσική & τις «έσβησε» όλες

May 6, 2024

Είναι 50, δεν έχει ίχνος… ρυτίδας: Η Κατερίνα Καραβάτου έβγαλε το μακιγιάζ, έμεινε φυσική & τις «έσβησε» όλες


Διαφ.

Πάσχα στην εξοχή έκανε η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τον γιο και την κόρη της, που απέκτησε από τον γάμο της με τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παρουσιάτρια του ΣΚΑΪ έκανε πασχαλινή απόδραση με τα παιδιά της, Αρίωνα και Αέλια, όπου και απόλαυσαν τις ομορφιές της εξοχής και τους καταρράκτες.

Μπορεί η παρουσιάστρια να μη θέλησε να αποκαλύψει τον προορισμό που επέλεξε για το φετινό Πάσχα, ωστόσο δέχτηκε τα σχόλια και τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.

«Η ενσυναίσθηση της Αέλιας από όταν γεννήθηκε είναι αξιοπρόσεκτη και αξιοπερίεργη. Πράγματα που τους βάζω να κάνουν τους εξηγώ για να ξέρουν ότι είναι δυνατοί, ότι μπορούν να είναι ανεξάρτητοι και μπορούν να μην έχουν ανάγκη κανέναν. Και εγώ και ο Κρατερός τους λέμε ότι οι γονείς θα είναι εκεί αλλά θέλω τα παιδιά αυτά να είναι από μόνα τους αυτοδύναμα και ανεξάρτητα», είχε δηλώσει η Κατερίνα Καραβάτου για τα παιδιά της.

Μαθεύτηκε 3 χρόνια μετά: “Σπάει” τη σιωπή του ο Κρατερός Κατσούλης, ο πραγματικός λόγος χωρισμού με την Καραβάτου

Ο γνωστός ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής, μίλησε σήμερα για την πρόσφατη λήξη του γάμου του με την Κατερίνα Καραβάτου, αποκλείοντας την τηλεοπτική τους συνεργασία ως κυρία αιτία του χωρισμού.

Επιστροφή στην Τηλεόραση: Φήμες και Πραγματικότητα

Στη συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ο Κρατερός αναφέρθηκε επίσης στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεοπτική σκηνή, απαντώντας στις φήμες και διερευνώντας τις προοπτικές για το μέλλον της καριέρας του.

«Δεν υπάρχει ξεκίνημα από το μηδέν σε τέτοια πράγματα. Σε μια οποιαδήποτε σχέση, όταν τελειώνει κάτι, πάντα κάνεις μια επανεκκίνηση, αλλά με πράγματα που έχεις μάθει και αυτά φέρεις στις αποσκευές μαζί σου και πας παρακάτω. Στο πρωινό μια χαρά περάσαμε. Ήταν διασκεδαστικό και ενδιαφέρον, αλλά και κουραστικό, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο, ούτε μυθοπλασία ούτε θέατρο χωρίς να κουράζομαι. Κάποια στιγμή ο οργανισμός σου, σου χτυπάει ένα… καμπαναριό και σου λέει, ότι φτάνει και πρέπει να ξεκουραστείς. Δεν έχει σχέση το γεγονός, ότι κάναμε το πρωινό, με το διαζύγιο μας. Περισσότερο βρισκόμασταν στον αέρα παρά εκτός αυτού, έχοντας και τις υποχρεώσεις με τα παιδιά. Δεν προλαβαίνεις, λοιπόν, να δεις καν τον άλλο για να φθαρείς. Νομίζω, ότι οι άνθρωποι φθείρονται από τον χαρακτήρα και όχι από τη συνεργασία στη σχέση τους», ανέφερε ο Κρατερός Κατσούλης.

Σε άλλο σημείο μιλώντας για την απουσία του από την τηλεόραση είπε: «Φέτος δεν απέχω από την τηλεόραση. Είχα πει απλώς στις αρχές της σεζόν ότι ήθελα να δώσω το βάρος του χρόνου μου στον καλλιτεχνικό μου χώρο γιατί, τόσα χρόνια που τον έχω φτιάξει, δεν ήμουν φυσικά ποτέ παρών εκεί. Οπότε αποφάσισα να πω μερικά «όχι» για να μπορέσω να είμαι εκεί. Τόσα χρόνια προσπαθούσα να το συνδυάσω αλλά, επειδή όπως ξέρετε η μέρα έχει 24 ώρες, αν κάνεις τις 15 ώρες κάπου αλλού, δεν προλαβαίνεις».

«Βεβαίως και έχω κάνει δοκιμαστικό για την παρουσίαση του Deal, το έχω πει και περιμένω την θετική, ελπίζω, απόφαση. Το κομμάτι της παρουσίασης παραμένει ενεργό μέσα μου, αυτό που είχα πει μόνο ήταν για το καθημερινό ζωντανό το πρωινό. Γιατί δεσμεύει το υπόλοιπο πρόγραμμα μου. Πιο πολύ όμως σε ένα τηλεπαιχνίδι θα με έβλεπα, μου αρέσει και αυτό έχει πλάκα. Παιχνίδι, είναι αυτό. Ή ένα late night show, ας πούμε».

«Όταν έχω κάποιες ιδέες και όταν έχω κάτι στο μυαλό μου, ναι έρχομαι σε επικοινωνία με τηλεοπτικούς σταθμούς και το προτείνω» συμπλήρωσε, ο Κρατερός Κατσούλης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: