Πέφτει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο: Στον… αέρα το Survivor, αυτοί οι παίχτες πιάστηκαν με κινητό & αποχωρούν άρον άμεσα

May 7, 2024

Πέφτει «βόμβα» στον Άγιο Δομίνικο: Στον… αέρα το Survivor, αυτοί οι παίχτες πιάστηκαν με κινητό & αποχωρούν άρον άμεσα


Διαφ.

Μετά τα περσινά και τις συνεχόμενες παραβιάσεις στο Survivor All Star, o Ατζούν Ιλιτζαλί πήρε τα μέτρα του και το ξεκαθάρισε πριν τον φετινό κύκλου σε όλους τους παίκτες, διάσημους και μαχητές.

Στο φετινό παιχνίδι λοιπόν δεν θα βλέπαμε ούτε κινητά ούτε φαγητό, ενώ σε όλους είχε μπει και ποινική ρήτρα σε όσους παραβιάσουν τους κανόνες, καθώς θα αποβάλλονται και δεν θα παίρνουν ούτε ένα ευρώ.

Ωστόσο, μάθαμε πως και φέτος κάποιοι παίκτες κατάφεραν να… σπάσουν τους κανόνες.

Πάντως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μία πληροφορία που εάν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει σάλο. Τι αφορά; Ένα κινητό! Συγκεκριμένα, διαβάσαμε στο Okmag.gr «Μπορεί να φεύγει ο ένας μετά τον άλλον από το Survivor -και το χειρότερο, να μην ασχολείται κανείς!- αλλά αυτοί που μένουν έχουν ξεκινήσει τις παλιές κακές συνήθειες έχοντας πρόσβαση σε κινητό τηλέφωνο. Παραγωγή ακούει;»

“Τέλος” με εντολή Ατζούν: Μετά από όσα έγιναν χθες, πήρε τη μεγάλη απόφαση και τελειώνει για πάντα το Survivor

Στο Survivor οι αποχωρήσεις είναι απανωτές, με αποτέλεσμα ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, να σκέφεται να τελειώσει πιο νωρίς το ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, μετά και την πρόσφατη αποχώρηση της Αναστασίας, η παραγωγή πρέπει να αποφασίσει τι θα γίνει με το ριάλιτι.

Πρόωρο τέλος για το Survivor εξετάζει ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι, έχουν πέσει δύο προτάσεις στο τραπέζι, η πρώτη να ολοκληρωθεί νωρίτερα απ’ ότι συνήθως το ριάλιτι και η δεύτερη να μην υπάρχουν αποχωρήσεις κάθε εβδομάδα, ώστε να καταφέρουν να βγάλουν τα επεισόδια.

Ο χθεσινός τραυματισμός της Αναστασίας Τσέρου και η ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό πως θα αποχωρήσει από το Survivor, προκάλεσε αναστάτωση στις δύο ομάδες.

Η ήττα των Μπλε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, οδήγησε και στην πρώτη υποψηφιότητα, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να ζητάει από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν.

Oι Κόκκινοι επανήλθαν στις νίκες και μπορεί να έχουν καιρό να φύγουν από τις καλύβες τους, αλλά τουλάχιστον ευχαριστήθηκαν το πασχαλινό τραπέζι.

Σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, οι δύο ομάδες αναμετρούνται στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: