Κρίμα για την Μαρίνα Σάττι: «Παγωμάρα» τρεις μέρες πριν την Eurovision, τεράστια απογοήτευση

May 7, 2024

Κρίμα για την Μαρίνα Σάττι: «Παγωμάρα» τρεις μέρες πριν την Eurovision, τεράστια απογοήτευση


Διαφ.

Σε ρυθμούς Eurovision κινούμαστε την εβδομάδα του Πάσχα και την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο έχουμε εξελίξεις, μιας και είναι οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός.

Εκτός, συγκλονιστικό απροόπτου η Ελλάδα έχει κλειδώσει τη θέση της στον τελικό της Eurovision το Σάββατο 11 Μαΐου, όπου η Μαρίνα Σάττι θα τα δώσει όλα για όλα για την… πρωτιά.

Ωστόσο, οι στοιχηματικές έχουν… άλλη άποψη.

Λίγο τα τεχνικά προβλήματα για τα οποία μίλησε και η ίδια κατά τη δεύτερη πρόβα της, λίγη η τρέλα για την Κροατία, τα στοιχήματα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, δείχνουν πως το «Ζάρι» βρίσκεται στην ένατη θέση ως προς τις πιθανότητες νίκης, με απόδοση 61.

Στην κορυφή είναι η Κροατία με απόδοση 3, η οποία είναι υψηλή, έτσι όλα είναι ανοιχτά.

Τη δεύτερη θέση έχει η Ελβετία με απόδοση 4,5 και την τρίτη η Ουκρανία με απόδοση 5,5.

Η πρώτη πεντάδα κλείνει με την Ιταλία στην τέταρτη θέση με 6,5 και την Ολλανδία με 13.

Μία θέση πάνω από την Ελλάδα, δηλαδή στην όγδοη θέση, βρίσκεται το Ισραήλ με απόδοση 34 και στη δέκατη θέση είναι το Ηνωμένο Βασίλειο με απόδοση 81.

Με κόκκινο μακρύ μαλλί, όλο μπούκλα και +10 κιλά: Αγνώριστη η Μαρίνα Σάττι, σούσουρο με φώτο που κυκλοφορεί

Το πρόσωπο των τελευταίων εβδομάδων είναι η Μαρίνα Σάττι η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Ζάρι.

Η μελαχρινή τραγουδίστρια είναι 37 ετών και η καριέρα της έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν. Αναζητώντας φωτογραφίες της και παλαιότερες δουλειές της, βρήκαμε την πρώτη της δουλειά στη σκηνή που ήταν το 2008.

Τότε η Σάττι συμμετείχε στο σχήμα στην “Ακτή Πειραιώς” με ονόματα όπως Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Ζουγανέλης, Σάκης Μπουλάς, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και άλλοι.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες, η Σάττι ήταν αγνώριστη με πολύ μακριά κόκκινα μαλλιά που ήταν πολύ σγουρά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: