"Το μωρό έχει και πατέρα" Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική

May 6, 2024
Το παιδί έχει και πατέρα. Η Μαίρη Συνατσάκη διασκέδασε έντονα το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική.

Το μωρό έχει και πατέρα Η Μαίρη Συνατσάκη ξεσάλωσε το Πάσχα στην Πάρο σε μαγαζί με δυνατή μουσική


Διαφ.

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μετά από δύο χρόνια που πέρασαν από την απόκτησή της κόρης τους, Ολίβιας πήραν την απόφαση να κάνουν το πρώτο Πάσχα με το παιδί – εκτός Αθηνών. Η αγαπημένη οικογένεια βρέθηκε λοιπόν στην Πάρο μαζί με αγαπημένους φίλους.Το ζευγάρι μπορεί να έχει αλλάξει τη ζωή του σε μεγάλο βαθμό από τη στιγμή που γεννήθηκε το παιδί, ωστόσο όσο η Ολίβια μεγαλώνει η Μαίρη και ο Ίαν κάνουν σημαντικά βήματα και πράγματα από την ”παλιά τους ζωή”.

Στην Πάρο λοιπόν βρέθηκαν για τρεις ημέρες μαζί με τη Μαρία Σολωμού, την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Fipster και άλλλα πρόσωπα από τον χώρο της ελληνικής showbiz. Mέσα από τις αναρτήσεις της Συνατσάκη στο instagram βλέπουμε πόσο πολλή ανάγκή είχε τις συγκεκριμένες διακοπές, αλλά και το γεγονός πως κατάφερε να κάνει πράγματα με τη μικρή που δεν φανταζόταν. Ένα από αυτά ήταν να διασκεδάζει σε μαγαζί της Πάρου με πολύ δυνατή μουσική, όσο η κόρη της κοιμόταν ανενόχλητη!

Οι διακοπές του Πάσχα

Η κοπέλα που έχει να κάνει Πάσχα δυο χρόνια, ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ότι όταν κοιμάται η Ολίβια στο σπίτι φοβάμαι ότι θα ξυπνήσει αν κλείσω απότομα ένα ντουλάπι αλλά κοιμόταν στα 100.000 ντεσιμπέλ με ξεπερνάει και ξεκλειδώνει μια ολοκαίνουργια πίστα γονεϊκότητας. Χ Ρ Ο Ν Ι Α Π Ο Λ Λ Α, έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: