Τρέλανε τους Ευρωπαίους η Σάττι: Το έξυπνο τρικ του Φωκά πάνω στην σκηνή που κάνει όλο το στάδιο να σείεται

May 7, 2024
Η Σάττι έκανε τους Ευρωπαίους να τρελαθούν: Το έξυπνο κόλπο του Φωκά στη σκηνή έκανε το στάδιο να ταρακουνηθεί.

Τρέλανε τους Ευρωπαίους η Σάττι: Το έξυπνο τρικ του Φωκά πάνω στην σκηνή που κάνει όλο το στάδιο να σείεται


Διαφ.

Ο σχεδιασμός σκηνικής παρουσίας και η χορογραφία που επιμελήθηκε ο Φώκας Ευαγγελινός για την ερμηνεία του τραγουδιού Ζάρι από τη Μαρίνα Σάττι προσδοκούνταν με ανυπομονησία από τους παρατηρητές κατά τη διάρκεια των πρόβων.

Μάρινα

Το επίσημο προφίλ της Eurovision στο Instagram προέβαλε μια πρώτηεπίσημη γεύση του τι πρόκειται να παρουσιάσει η Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι συνεργάτες της στη σκηνή του δεύτερου ημιτελικού στο Μάλμε. Μέσω ανάρτησης στο Instagram του Eurovisionert, κοινοποιήθηκαν 30 δευτερόλεπτα από τη δεύτερη επίσημη πρόβα της Μαρίνας Σάττι, όπου παρατηρούμε τους τέσσερις χορευτές της, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, να συνδυάζονται καλλιτεχνικά με το φωνητικό της κομμάτι, δημιουργώντας μία ενότητα, με την προσθήκη ενός κομψού κόλπου που προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στους θεατές.

Η Μαρίνα Σάττι και οι συνοδοιπόροι της αποσπούν ένα μαντήλι από τα παπούτσια τους, σημάδεψαν την αλλαγή στη χορογραφία και το βίντεο διακόπτεται σε αυτό το σημείο, δημιουργώντας προσδοκίες για περαιτέρω εξελίξεις κατά τη διάρκεια της τριλεπτούς παράστασης της Μαρίνας στη σκηνή.

Επιπλέον, το μαντήλι κατέστη ορατό και στο οπτικό υλικό που κατέγραψε η Μαρίνα Σάττι κατά την ανταλλαγή απόψεων με την πρώην νικήτρια του διαγωνισμού, την Κοντσίτα.

Κρίμα για την Μαρίνα Σάττι: Παγωμάρα τρεις μέρες πριν την Eurovision, τεράστια απογοήτευση

Σε ρυθμούς Eurovision κινούμαστε την εβδομάδα του Πάσχα και την Τρίτη, την Πέμπτη και το Σάββατο έχουμε εξελίξεις, μιας και είναι οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός.

Εκτός, συγκλονιστικό απροόπτου η Ελλάδα έχει κλειδώσει τη θέση της στον τελικό της Eurovision το Σάββατο 11 Μαΐου, όπου η Μαρίνα Σάττι θα τα δώσει όλα για όλα για την… πρωτιά.

Ωστόσο, οι στοιχηματικές έχουν… άλλη άποψη.

Λίγο τα τεχνικά προβλήματα για τα οποία μίλησε και η ίδια κατά τη δεύτερη πρόβα της, λίγη η τρέλα για την Κροατία, τα στοιχήματα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα oddschecker.com, δείχνουν πως το Ζάρι βρίσκεται στην ένατη θέση ως προς τις πιθανότητες νίκης, με απόδοση 61.

Στην κορυφή είναι η Κροατία με απόδοση 3, η οποία είναι υψηλή, έτσι όλα είναι ανοιχτά.

Τη δεύτερη θέση έχει η Ελβετία με απόδοση 4,5 και την τρίτη η Ουκρανία με απόδοση 5,5.

Η πρώτη πεντάδα κλείνει με την Ιταλία στην τέταρτη θέση με 6,5 και την Ολλανδία με 13.

Μία θέση πάνω από την Ελλάδα, δηλαδή στην όγδοη θέση, βρίσκεται το Ισραήλ με απόδοση 34 και στη δέκατη θέση είναι το Ηνωμένο Βασίλειο με απόδοση 81.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: