«Θεέ μου, σε παρακαλώ να τον έχεις πάντα γερό…»: Συγκινεί το μήνυμα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τον 9χρονο γιο της

May 7, 2024
Παρακαλώ, Θεέ μου, να τον διατηρείς πάντα υγιή…: Το μήνυμα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τον 9χρονο γιο της με συγκίνησε.

Θεέ μου, σε παρακαλώ να τον έχεις πάντα γερό…: Συγκινεί το μήνυμα της Ευδοκίας Ρουμελιώτη για τον 9χρονο γιο της


Διαφ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (6/5), η Ευδοκία Ρουμελιώτη κοινοποίησε μια τρυφερή ανάρτηση. Η γνωστή ηθοποιός, που περνά τις ημέρες του Πάσχα στο Πήλιο μαζί με φίλους και συνεργάτες, αποφάσισε να μοιραστεί μια ξεχωριστή φωτογραφία από τη γέννηση του γιου της, Δημήτρη, προκειμένου να γιορτάσει τα 9α γενέθλιά του.

6 Μαΐου 2015. “Θεέ μου σε παρακαλώ να τον έχεις πάντα γερό, άξιο και αγαπημένο. Και τα χρόνια περνάνε και εσύ ομορφαίνεις όλο και περισσότερο και πιο πολύ στην ψυχή σου”, γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Σ’ ευχαριστώ Θεέ μου που είσαι κοντά μου για την ζωή μου εννέα ολόκληρα χρόνια, καταλήγει η ηθοποιός στο τρυφερό της μήνυμα, λαμβάνοντας δεκάδες μηνύματα αγάπης και ευχές από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία:

Αν δεν ήταν ο Βασίλης Μπισπίκης, εγώ δεν…: Η Ευδοκία Ρουμελιώτη έκανε την τεράστια αποκάλυψη για πρώτη φορά

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για τη προσωπική ζωή της, για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί και αποκάλυψε ότι ο γάμος της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη προέκυψε από προξενιό που μάλιστα σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και ανέφερε συγκεκριμένα: Εμένα μου γνωρίσανε τον Νικηφόρο και πιστεύω ότι έκανα ένα πετυχημένο γάμο. Είπα στην κουμπάρα μου, που πια μας πάντρεψε, και στον Βασίλη Μπισμπίκη που έχει παίξει και αυτός μεγάλο ρόλο, ότι θέλω έναν άνθρωπο που να φοράει γυαλάκια, να είναι φλώρος, να φοράει κοστούμι και να μην έχει καμία σχέση με τον χώρο μου.

Μου τον έφεραν στο θέατρο, με είδαν, εγώ έπεσα κάτω, αλλά ο Νικηφόρος μου έκανε τον δύσκολο. Και μετά από 20 μέρες έπεσε κι αυτός. Πέρασαν 20 μέρες για να σκεφθεί αν θέλει να βγει μαζί μου ο Νικηφόρος αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: