Δυστυχώς, η Ανάσταση δεν ήρθε για τον Γιάννη: Θρήνος για τον 25χρονο που πάλεψε, αλλά δεν άντεξε μετά από 20 μέρες

May 7, 2024

Δυστυχώς, η Ανάσταση δεν ήρθε για τον Γιάννη: Θρήνος για τον 25χρονο που πάλεψε, αλλά δεν άντεξε μετά από 20 μέρες


Διαφ.

Δύσκολες και τραγικές ώρες στην Πάτρα καθώς οι γονείς ενός 25χρονου άκουσαν άσχημα νέα σχετικά με την κατάσταση του γιου τους, που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο πριν από περίπου 20 μέρες. Παρά τη γενναία μάχη που έδινε να κρατηθεί ζωντανός, οι ειδήσεις δεν ήταν ευχάριστες.

Θρήνος στην Πάτρα: «Έσβησε» 25χρονος που χαροπάλευε επί τρεις εβδομάδες μετά από τροχαίο!

Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το flamis.gr, το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις 13 Απριλίου στη λεωφόρο Δημοκρατίας, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο και άλλο ένα μοτοποδήλατο.

Από τότε  ο Γιάννης βρέθηκε σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, οι γιατροί πάλευαν με όλες τις δυνάμεις τους για να τον κρατήσουν ζωντανό. Η αντίσταση και η μάχη που έδειχνε ο ίδιος έδινε ελπίδα στην οικογένειά του ότι κάποια στιγμή θα ανοίξει τα μάτια του.

Δυστυχώς όμως όταν οι ιατροί ανακοίνωσαν ότι ο 25χρονος δεν τα κατάφερε και πέθανε, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια τους.

 Εικόνες από το τροχαίο

Ποια η βασική αιτία τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων

«Το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ»: Συγκλονίζει η Πίτσα Παπαδοπούλου για το δυστύχημα του αδελφού της

Η Πίτσα Παπαδοπούλου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Μαρτίου στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τραγικό δυστύχημα του αδερφού της όταν τον πάτησε το τραμ σε ηλικία 7 ετών.

«Η μαμά μου δούλευε και μας προσέχει η μεγαλύτερη αδελφή μου εμένα και τα δύο αγόρια. Μία μέρα είχαμε πάει μία βόλτα και καθόμασταν σε μία στάση τραμ. Ο αδελφός μου ο Νίκος μαζί με έναν φίλο του ανέβηκαν πίσω από το τραμ όσο ήταν σταματημένο και κρεμόντουσαν ενώ εκείνο κινούταν. Επειδή ήταν μικρό και δεν ήξερε μπήκε στον χώρο που ήταν ανάμεσα από τα δύο βαγόνια. Ο ελεγκτής του έλεγε να κατέβει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Κάποια στιγμή άφησε τα χέρια του και τον πάτησε το τραμ. Εγώ τότε ήμουν πολύ μικρή», περιέγραψε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα. Γυρνώντας από τη δουλειά μια γειτόνισσα φώναξε στη μαμά μου και της είπε “Κυρία Ιουλία το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ”. Δεν το ξεπέρασε κανείς μας και ιδιαίτερα η μαμά μου. Όταν είσαι μικρός τα βλέπεις αλλιώς τα πράγματα, είναι άλλος πόνος για εκείνη και άλλος για εμάς τα παιδιά» συμπλήρωσε η Πίτσα Παπαδοπούλου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: