Δεν άφηναν την κόρη του νεκρού να μπει στην εκκλησία: Ο κακός χαμός σε κηδεία στην Πάτρα, κάλεσαν την αστυνομία

May 7, 2024

Δεν άφηναν την κόρη του νεκρού να μπει στην εκκλησία: Ο κακός χαμός σε κηδεία στην Πάτρα, κάλεσαν την αστυνομία


Διαφ.

Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό έλαβε χώρα σε μια κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Μποζαΐτικα στην Πάτρα, όταν η κόρη του νεκρού από τον πρώτο γάμο του έφτασε στην εκκλησία και της απαγορεύθηκε η είσοδός της από μερικούς συγγενείς.

Φώναξαν την αστυνομία σε κηδεία

Οι τόνοι ανέβηκαν και το επεισόδιο συνεχίστηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κληθεί και και η αστυνομία. Μετά την επέμβασή της οποίας η κατάσταση ηρέμησε και η τελετή της κηδείας ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

Σοκ σε γραφείο τελετών λίγο πριν την κηδεία, ετοίμαζαν τον νεκρό και μόλις είδαν τι είχε στο στήθος τα έχασαν

Οι εργαζόμενοι στο γραφείο τελετών στον Ορχομενό Βοιωτίας βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη κατάσταση, καθώς κλήθηκαν να ετοιμάσουν το πτώμα ενός 55χρονου για την κηδεία του και ανακάλυψαν ότι είχε τραύμα από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έγιναν γνωστές, τη Μεγάλη Τρίτη συγγενείς του ενημέρωσαν το γραφείο τελετών ότι ο 55χρονος είχε πεθάνει και τους ζήτησαν να προετοιμάσουν την κηδεία που ήταν προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τετάρτη.

55χρονου

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών αντιμετώπισαν με ανησυχία την ανακάλυψη αίματος στα ρούχα και μιας τρύπας στο θώρακα του 55χρονου, πιθανώς από σφαίρα, και άμεσα ενημέρωσαν τις αρχές ασφαλείας.

Μετά την επίσημη διαπίστωση ότι ο άνδρας είχε δέχθεί πυροβολισμό στο θώρακα, η υπόθεση ανατέθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ ο ιατροδικαστής κλήθηκε να εξετάσει το σπίτι όπου διέμενε ο άτυχος.

Στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μονόκαννο όπλο με φορτισμένη φυσίγγιο, το οποίο πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για την αυτοπροκαλούμενη θανάτωσή του.

55χρονου

Ως πιθανότερο σενάριο εξετάζεται τώρα αυτό της αυτοκτονίας, καθώς ο 55χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά και επίμονα προβλήματα εδώ και πολλά χρόνια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: