Λευτέρης Πανταζής: «Γνώρισα το παιδί μου στην καραντίνα, μεγάλωνε με την μητέρα της! Είναι Πανταζάκι…»

May 7, 2024

Λευτέρης Πανταζής: «Γνώρισα το παιδί μου στην καραντίνα, μεγάλωνε με την μητέρα της! Είναι Πανταζάκι…»


Διαφ.

Ο Λευτέρης Πανταζής ανέλυσε σήμερα, Τρίτη (07.05.2024), κατά την εμφάνισή του στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», την σχέση που έχει με την κόρη του, Κόνι Μεταξά. Επίσης, αποκάλυψε ότι γνώρισε την κόρη του κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναδεικνύοντας το πώς κατάφεραν να αναπτύξουν μία στενή σχέση μετά από χρόνια, καθώς η ίδια μεγάλωνε με τη μητέρα της.

«Η κόρη μου και ο γαμπρός μου ήρθαν και μείναμε μαζί στο σπίτι. Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί άρχισα να ζω το παιδί μου με τις συνήθειες του γιατί μεγάλωσε με τη μαμά του, εγώ όλο έλειπα. Η σχέση μας το Σαββατοκύριακο ήταν που πετούσε την τσάντα της και πήγαινε στους φίλους της», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε: «Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί τσακωθήκαμε, εκεί χορέψαμε μαζί, εκεί κλάψαμε, μου θύμωσε και τα ξαναβρήκαμε».

«Δίνω τα πάντα για αυτό το παιδί, σαν να χρώσταγα στον εαυτό μου να δώσω πράγματα που δεν μπορούσα να δώσω γιατί έλειπα συνέχεια», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής για την κόρη του.

«Μου είπε “Μπαμπά θέλω να δουλέψω μαζί σου”, επειδή είναι επαγγελματίας τα κάνει όλα μόνη της. Ράβει τα κοστούμια της, διαφημίζει στην Αμερική τα προϊόντα της. Είναι Πανταζάκι», είπε ο τραγουδιστής για την συνεργασία που έχει με την Κόνι Μεταξά.

«Θα το πω δε μπορώ να το κρύβω άλλο» Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε τη σχέση του με διάσημη ηθοποιό για 1η φορά

Καλεσμένος στην εκπομπή, «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τους αρραβώνες αλλά και για μια σχέση που δεν ήξερε κανείς.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι: «Ήμουν μπερμπάντης όταν ήμουν ελεύθερος. Ορκίζομαι! Έχω κάνει στη ζωή μου 7-8 μεγάλες σχέσεις. Επτά χρόνια, πέντε χρόνια. Επειδή δίνομαι στη δουλειά, ήθελα το λιμανάκι στο σπίτι μου, με τους τσακωμούς, τις γκρίνιες, την αγκαλίτσα, την ταινία. Όταν ήμουν ελεύθερος. Ίσως να βγήκε η φήμη επειδή πάντα σε όλες μου τις δουλειές είχα ωραίες κυρίες ή κοπέλες. Ποτέ δεν ήμουν δεξιά και αριστερά όταν ήμουν σε σχέση. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα σε καμία γυναίκα, ακόμα και να με παρακολουθήσει.

Δεν παντρεύτηκα ούτε με τη Ζώζα. Στο παρά πέντε δεν έγινε! Έχω αρραβωνιαστεί τρεις φορές. Δεν άντεχαν το ωράριό μου και όλα αυτά. Η γυναίκα θέλει τον σύντροφό της στα πόδια της. Άρεσα στις γυναίκες και υπήρχαν ζήλιες. Οι τσακωμοί ήταν πάντα λόγω ζήλειας. Με τη Ζώζα χωρίσαμε όταν ήθελα να της δώσω τη χαρά. Όχι επειδή το χρωστούσα αλλά μέσα μου. Και εκεί χωρίσαμε».

«Υπήρξε σχέση που δεν έγινε γνωστή με μια κυρία του θεάτρου. Την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα όμορφα κοντά της. Ήμουν με τη Μαρία Αλιφέρη περίπου ένα χρόνο. Της έστελνα λουλούδια στα καμαρίνια, την έπνιγα στα λουλούδια. Ήμουν ερωτευμένος.

Έχω κάνει τρέλες όταν είμαι ερωτευμένος. Έχω στείλει ένα φορτηγό με λουλούδια. Ή μπορεί να την πάρω και να πάω στη Ρώμη για παγωτό, να της πάρω ρούχα και να γυρίσουμε. Τις ευχαριστώ γιατί αυτές μας φέρνουν στη ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: