«Ο Θεός να με βοηθήσει»: Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου, τις έκαναν απανωτές… εκπλήξεις στον αέρα

May 8, 2024

«Ο Θεός να με βοηθήσει»: Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου, τις έκαναν απανωτές… εκπλήξεις στον αέρα


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha, γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της σε έναν χώρο που της είναι οικείος και αγαπημένος, το πλατό της εκπομπής της. Αν και η ημερομηνία των γενεθλίων της είναι η 1η Μαΐου, λόγω της Μεγάλης Τετάρτης τα γιόρτασε αναδρομικά, δημιουργώντας ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον γιορτής.

«Μεταφέρθηκαν και τα γενέθλιά μου λόγω της Πρωτομαγιάς που ήταν Μεγάλη Τετάρτη. Πολλές ευχές θέλω να κάνω! Ο Θεός να με βοηθήσει! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Εορταστική Ατμόσφαιρα στο Πλατό

Την εκπομπή της ημέρας εκείνης σημάδεψαν οι θερμές ευχές των συνεργατών της, καθώς και μια εντυπωσιακή τούρτα που έφεραν στο πλατό για την τιμή της. Η παρουσιάστρια, γνωστή για τη ζωντάνια και τη θετική της ενέργεια, δέχθηκε με χαρά τις εκδηλώσεις αγάπης και τα σχόλια εκτίμησης από τους συνεργάτες της.

Κατερίνα Καινούργιου: Βίντεο με Ευχές 

Στο πλαίσιο των εορτασμών, η Κατερίνα παρακολούθησε επίσης ένα βίντεο με ευχές που της έστειλαν αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αντώνης Σρόιτερ και ο Νίκος Κοκλώνης.

«Μπορεί να μην έχουμε κάνει πολύ παρέα, να γνωριζόμαστε πολύ λίγο, αλλά για σένα έχω την αίσθηση ότι είσαι ένας πολύ ειλικρινής – καθαρός άνθρωπος. Ένα ανοιχτό βιβλίο. Ό,τι σκέφτεσαι το λες, την αλήθεια σου και αυτό πρέπει να εκτιμάται και όχι να πολεμάται. Θέλω να σου πω ότι σε πάω πολύ και για τα γενέθλιά σου εύχομαι να μείνεις πάντα έτσι, αληθινή», είπε στο μήνυμά της προς την Κατερίνα Καινούργιου η Τατιάνα Στεφανίδου.

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η ηλικία, η ευχή και οι 7 λέξεις πάνω στην τούρτα που την άφησαν άφωνη

Η Κατερίνα Καινούργιου, που είχε τα γενέθλιά της, χθες, Μεγάλη Τετάρτη και έκλεισε τα 39 της χρόνια, γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha “Super Κατερίνα» βρέθηκε με τους καλούς της φίλους και τους συνεργάτες της, σε ένα μαγαζί στην παραλιακή της Αθήνας και όλοι μαζί απόλαυσαν ένα ξεχωριστό δείπνο.

Το χιουμοριστικό μήνυμα στην τούρτα της Κατερίνας Καινούργιου

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στο Instagram, είτε από την παρουσιάστρια, είτε από τους προσκεκλημένους της, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμά, ενώ η τούρτα της είχε πάνω ένα χιουμοριστικό μήνυμα για την ηλικία της, όπως και τα μπισκότα που μοιράστηκαν.

«Ένας χρόνος πιο κοντά στο να γίνω milf» ήταν το μήνυμα της τούρτας και των μπισκότων, το οποίο αποδεικνύει ότι η παρουσιάστρια είναι ακομπλεξάριστη και διαθέτει αρκετό χιούμορ.

Πως γιόρτασε η Κατερίνα Καινούργιου τα γενέθλιά της

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια

Κατερίνα Καινούργιου γενέθλια


Πηγή

Διαβάστε επίσης: