“Τη θυμάστε? Σας είχα μιλήσει για εκείνη”: Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη, η τραγική απώλεια Κυριακή του Πάσχα

May 8, 2024

“Τη θυμάστε? Σας είχα μιλήσει για εκείνη”: Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη, η τραγική απώλεια Κυριακή του Πάσχα


Διαφ.

Η Ελεονώρα Μελέτη περνά δύσκολες στιγμές αφού έχασε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο, τη γιαγιά της Ελένη. Ανακοίνωσε το γεγονός μέσω μιας ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram, το βράδυ της Τρίτης.

Βαρύ πένθος για την Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη της γιαγιά με ένα μακροσκελές μήνυμα και φωτογραφίες που τους απεικονίζουν μαζί, αναφέροντας ότι έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, χωρίς να έχει ποτέ αρρωστήσει.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Τη θυμάστε?

Πολλές φορές σας είχα μιλήσει για εκείνη. Για την ομορφιά της. Το χιούμορ της. Τα κόκκινα νύχια. Τη κοκεταρία της. Την αξιοπρέπεια της. Το γέλιο της. Τα τηγανητά αυγά της. Τα καλλιτεχνικά ταλέντα της. Το πάθος της για το ασταμάτητο κάπνισμα. Karelia lights κάπνισε. Πακέτα την ημέρα.

Η γιαγιούλα μου, αυτή η μικρή θέα που όταν έβγαζε ωραίες φωτογραφίες ήθελε να της ανεβάζω στο instagram, «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα. Δεν το ήξερα. Το έμαθα σήμερα, γιατί η μητέρα μου, κ κόρη της, δεν ήθελε να μου χαλάσει τις οικογενειακές ολιγοήμερες διακοπές.

Η γιαγιά μου η Ελένη , «έφυγε» στον ύπνο της, παθολογικά υγιής, με τέλειες εξετάσεις. 92 χρόνια δεν είχε αρρωστήσει ποτέ! ΠΟΤΕ! Κ παρά την ηλικία της , τον τελευταίο χρόνο άντεξε δυο ορθοπεδικά χειρουργεία κ μια νοσηλεία Covid! Τα τελευταία χρόνια όμως είχε άνοια. Αυτό το ανεξήγητο φαινόμενο που μαγαρίζει την ύπαρξη πατώντας σιγά σιγά delete σε όλα όσα την όριζαν σε βάθος χρόνου.

Μας αναγνώριζε, αλλά είχε κενά. Ήμουν πάντα η εγγονή της, είτε με έβλεπε είτε με άκουγε. Απλά μέχρι το τέλος, ανησυχούσε για το αν θα βρω επιτέλους ένα καλό παιδί να παντρευτώ. Βέβαια όταν έκανε face time με τον Θοδωρη, όλο «αγόρι μου κ αγόρι μου» ήταν, ρωτούσε όμως μετά αν θα κάνουμε κ κανένα παιδάκι! Την Αλεξάνδρα ωστόσο τη λάτρευε κ συχνά ρωτούσε για εκείνη. Όταν θυμόταν την ύπαρξη της.

Την έχω πενθήσει τη γιαγιά μου, εδώ κ μήνες. Όταν έκλαιγα μετά τις όλο κ πιο Αραιές επισκέψεις που της έκανα μη μπορώντας να διαχειριστώ τη Δύση της, ή όταν μιλούσαμε στο τηλ κ πλέον ο κόπος που έκανε να βγάλει φωνή ακούγοντας επιβαρυντικός.

Πριν δυο μήνες έχασε το παιδί της. Τον γιο της. Δεν το έμαθε ποτέ. Λιγοστός ο χρόνος μας στη γη. Ελάχιστοι εκείνοι που θα πονέσουν στη φυγή μας. Ακόμα πιο λίγοι αυτοί που θα μας θυμούνται μέχρι να φύγουν κ αυτοί, για να περάσουμε όλοι στο αδιάφορο μιας ιστορίας της οποίας αποτελούμε μια ελάχιστη κουκκίδα. Να γιατί δεν σκάω. Να γιατί δεν βλέπω μπροστά μου τίποτα κ κανέναν που αναλώνεται σε οποιαδήποτε ενέργεια δεν εκτιμά το φως. Γιατί είτε αυτό λάμπει εκτυφλωτικά κατά τη διάρκεια της απόλυτης ζωής, είτε αυτό σβήσει μετά το τέλος, θα τους καθιστά αόρατους»

«Έμειναν χωρίς δουλειά εξαιτίας μου»: Ράκος η Ελεονώρα Μελέτη, η έκκληση για τους απολυμένους συνεργάτες της

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, η εκπομπή «Mega Καλημέρα», έριξε αυλαία.

Λίγο αργότερα, σχολιάζοντας το φινάλε της πρωινής εκπομπής του Mega, η Κατερίνα Καινούργιου, προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την Ελεονώρα, η οποιά λίγες ώρες πριν της είχε στείλει προσωπικό μήνυμα ζητώντας της κάτι πολύ συγκεκριμένο που αφορούσε στους απολυμένους συνεργάτες της οι οποία στα μέσα της σεζόν βρέθηκαν χωρίς δουλειά.

«Να πω κάτι τώρα. Δεν ξέρω… θα το πω. Γιατί την τιμά πάρα πολύ την συγκεκριμένη που το έκανε. Μου έστειλε μήνυμα το πρωί, και μου είπε ‘σε παρακαλώ , θα μιλήσω και με τον Θέμη, επειδή έχουν απολυθεί πολλοί συνεργάτες, αν μπορείτε να τους αξιοποιήσετε ακόμα και φέτος -και για του χρόνου να τους έχετε στο νου σας- αν χρειάζεστε κάποια ενίσχυση, τα παιδιά έχουν μείνει χωρίς δουλειά. Σας παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε’. Και αυτό την τιμά. Μου το έστειλε σε προσωπικό μήνυμα. Αυτό ήθελα να πω», είπε χαρακτηριστικά η Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται πως οι συνεργάτες της Μελέτη που έχασαν τη δουλειά τους είναι οι Θανάσης Πάτρας, Νανά Παλαιτσάκη, Αφροδίτη Γραμμέλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης και Φλωρίντα Πετρουτσέλη αλλά και άνθρωποι της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής πίσω από τις κάμερες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: