Μόνο έτσι θα δεχτεί: Ο απαράβατος όρος της Κέιτ για να συναντηθεί με τον Χάρι μετά τη “ρήξη” & η άγνωστη σχέση

May 8, 2024

Μόνο έτσι θα δεχτεί: Ο απαράβατος όρος της Κέιτ για να συναντηθεί με τον Χάρι μετά τη “ρήξη” & η άγνωστη σχέση


Διαφ.

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αν και δεν προβλέπεται να συναντηθεί με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο, ή τον αδελφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως ανακοινώθηκε.

Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε στο Λονδίνο την Τρίτη 7 Μαΐου για να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια των αγώνων Invictus. Ωστόσο, ο πατέρας του, βασιλιάς Κάρολος, δεν θα μπορέσει να συναντηθεί μαζί του λόγω του πολύ απασχολημένου προγράμματός του και των δημόσιων υποχρεώσεών του μετά την επιστροφή του στο παλάτι.

Ο απρόσμενος όρος της Κέιτ Μίντλετον

Ο Χάρι ταξίδεψε μόνος του στο Ηνωμένο Βασίλειο, χωρίς τη Μέγκαν και τα παιδιά του, και αύριο θα παραστεί σε μια προγραμματισμένη λειτουργία στον καθεδρικό ναό Αγίου Παύλου. Έχει προσκαλέσει αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του, Ουίλιαμ, αλλά δεν αναμένεται να παραβρεθεί.

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του μικρότερου γιου του βασιλιά της Αγγλίας στον εν λόγω ναό μετά από την πολύ συζητημένη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισσάβετ τον Ιούνιο του 2022, κατά την οποία τόσο αυτός όσο και η Μέγκαν Μαρκλ υπέστησαν έντονη δημόσια κριτική.

Αν και η Μέγκαν θα απουσιάζει από το ταξίδι, υπάρχουν εικασίες για μια πιθανή επανένωση του Χάρι με τους βασιλικούς συγγενείς του. Αυτές οι εικασίες τροφοδοτούνται από «εμπιστευτικές πληροφορίες» που αναφέρουν ότι η Κέιτ είναι πιο ανοιχτή σε μια συνάντηση με τον κουνιάδο της από ό,τι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Η διάγνωση της Κέιτ «κλειδί» για τη συμφιλίωση

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα για τα της Βασιλικής οικογένειας Τομ Κουίν, η πρόσφατη διάγνωση της Κέιτ με καρκίνο μπορεί να έχει επηρεάσει τη στάση της, καθώς το σοκ της πιθανής απώλειας ενός αγαπημένου προσώπου μπορεί να οδηγήσει τον Χάρι να αναζητήσει νέους τρόπους αναζωογόνησης της σχέσης τους. Οι αναφορές όμως δείχνουν έναν ενοχλημένο Ουίλιαμ με τον αδελφό του στην αυτοβιογραφία του, η οποία αποκαλύπτει δυσάρεστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους και την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Οι περιγραφές αυτές αποτυπώνουν έναν απότομο και υποτιμητικό τρόπο με τον οποίο οι μέλη της βασιλικής οικογένειας συμπεριφέρονται προς τη Μέγκαν Μαρκλ και τον ίδιο τον Χάρι, αναδεικνύοντας διαφορές απόψεων που υπάρχουν μέσα στην οικογένεια.

Από πηγές που προέρχονται από το παλάτι μάλιστα διαφανώς διαρρέουν ότι η Κέιτ θα συμφωνούσε να συναντηθεί ξανά με τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο είχαν στενή σχέση στο παρελθόν. Ωστόσο, είχε μία προϋπόθεση: Να μην είναι παρούσα η Μέγκαν!

Παρά τις συνεχιζόμενες διαμάχες και την απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δύο ζευγαριών λόγω της μετεγκατάστασης του Χάρι και της Μέγκαν στην Καλιφόρνια το 2020, η επίσκεψη του Δούκα του Σάσεξ στο Λονδίνο έχει δημιουργήσει νέες ελπίδες για μία πιθανή συμφιλίωση τουλάχιστον μεταξύ αυτού και της Κέιτ.

Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν η επίσκεψη του Χάρι στο Ηνωμένο Βασίλειο θα βοηθήσει στην επούλωση των ρωγμών στη βασιλική οικογένεια, ή αν τα υπάρχοντα προβλήματα θα επιδεινωθούν περαιτέρω.

«Έσκασαν» μόλις πολύ δυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μιντλετον και τον Πρίγκιπ Ουίλιαμ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, η οποία πάσχει από καρκίνο του εντέρου και έχει υποβληθεί σε προληπτικές χημειοθεραπείες.

Η Κέιτ Μίντλετον περνά την πιο μεγάλη δοκιμασία της ζωής της, έχοντας πρόσφατα διαγνωστεί με καρκίνο, με τη βασιλική οικογένεια σύσσωμη να επιχειρεί να ξεπεράσει αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, που έχει προκύψει με τον Βασιλιά Κάρολο επίσης να πάσχει από την ίδια ασθένεια και τις φήμες να συνεχίζουν να διαδίδονται.

Τροφή στις φήμες, αυτή την φορά, έδωσε ένα αρκετά κοντινό πρόσωπο του πριγκιπικού ζευγαριού της Κέιτ με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η Αμάια Αριέτα, που έχει εργαστεί ως στυλίστρια των παιδιών τους, μοιράστηκε τους φόβους της για τις δύσκολες στιγμές, που περνά αυτή τη στιγμή η Κέιτ, με αποτέλεσμα και πάλι τα ερωτήματα να προκύπτουν για το τι πραγματικά συμβαίνει με την Πριγκίπισσα, με τον Ουίλιαμ να έχει… κι άλλη στενοχώρια να χειριστεί.

Η αναφορά της Αμάια Αριέτα στην κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον και τη δοκιμασία με τον Ουίλιαμ

Όπως αναφέρει η ίδια, η Κέιτ «περνά μέσα από μια κόλαση», καθώς η ανάγκη να αντιμετωπίσει την ασθένεια, από την οποία υποφέρει, έχει θέσει εν αμφιβόλων το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του δημοσίου βίου της. «Πονά η καρδιά μου αυτή τη στιγμή, περνάνε πολύ δύσκολα, αλλά ελπίζω σύντομα να επιστρέψουν. Είναι πολύ προσωπικό αυτό, που τους συμβαίνει», επεσήμανε σε δηλώσεις της.

Η Αμάια Αριέτα είχε δουλέψει ως στυλίστρια την εποχή, που ο Πρίγκιπας Τζορτζ ήταν μωρό, μίλησε και για το δικό της ρόλο στο παλάτι, λέγοντας πως οι επιλογές της στυλιστικά για τη βασιλική οικογένεια είχαν σημειώσει απόλυτη επιτυχία. «Υπήρχαν πολύ μικρά χρονικά περιιώρθα να ετοιμάσεις το οτιδήποτε, αλλά είμαι πολύ υπερήφανη, που στο τέλος της ημέρας ήταν όλοι τους τόσο όμορφοι. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη, που δούλεψα για αυτούς», τόνισε.

arthrou middleton

Χειρουργήθηκε από γιατρούς του νοσοκομείου του Πάπα

Γιατροί της πολυκλινικής Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης, συνέθεσαν την επιστημονική ομάδα η οποία ανέλαβε την επέμβαση της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ, ανέφερε το ιταλικό περιοδικό Gente. Η πολυκλινική είναι το νοσοκομείο στο οποίο εισάγονται παραδοσιακά όλοι οι ποντίφικες, ενώ και ο σημερινός πάπας Φραγκίσκος έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα.

Πηγές της πολυκλινικής Τζεμέλι δεν σχολιάζουν το δημοσίευμα, ενώ το περιοδικό υποστηρίζει ότι η πληροφορία προέρχεται από πρόσωπα που βρίσκονται κοντά στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ωστόσο, ο διευθυντής του ογκολογικού κέντρου του νοσοκομείου, καθηγητής Τζαμπάολο Τόρτορα, πρόσφατα είχε δηλώσει ότι «μπορεί να υποθέσει, κανείς, ότι o όγκος μπορεί να εντοπίσθηκε στην κοιλιακή χώρα και ενδέχεται να έπληξε τα γυναικολογικά όργανα ή το πεπτικό σύστημα». «Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι οι θεραπείες για τον καρκίνο των γυναικολογικών οργάνων έχουν βελτιωθεί σημαντικά, είναι αποτελεσματικές και για μεγάλο μέρος των ασθενών επιτυγχάνεται η ίαση», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Όσον αφορά στον βασιλιά Κάρολο, το ιταλικό περιοδικό γράφει, τέλος, ότι «φέρεται να υποφέρει από έντονους πόνους στα κόκκαλα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: