Στέφανος Κασσελάκης:” Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό”

May 8, 2024
Όταν αποκάλυψα στη μητέρα μου τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα ασταμάτητα. Ήταν απαλλαγμένορ.

Στέφανος Κασσελάκης: Όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό


Διαφ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε στη νέα εκπομπή της Άννας Δρούζα και ανέφερε πως είναι ένας άνθρωπος που συγκινείται εύκολα και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του με το να δακρύζει, καθώς πιστεύει πως η γενναιότητα σημαίνει να είσαι ανοιχτός στις συναισθηματικές εκφράσεις.

Κασσελάκης: Έκλαιγα για ώρες όταν μίλησα στη μητέρα μου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον προσανατολισμό του: Δεν έχω πρόβλημα να κλαίω, δεν θεωρώ ότι η εικόνα της ανδρείας συνεπάγεται και να μην κλαις, το αντίθετο. Το να είσαι γενναίος σημαίνει ότι δεν φοβάσαι να δείξεις αίσθημα. Συχνά συγκινούμαι μέσω της επαφής με τον κόσμο. Όταν είχα πάει στην Καρδίτσα και είδα τα σπίτια των ανθρώπων να έχουν καταστραφεί από λάσπες. Η πιο ευάλωτη στιγμή μου ήταν όταν εκδηλώθηκα στη μητέρα μου για τον προσανατολισμό μου, έκλαιγα για ώρες. Ήταν λυτρωτικό και είχα ανάγκη αν και έχω υπάρξει ανεξάρτητος, είχα ανάγκη από τη δική της αποδοχή.

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε και για την προδοσία που έζησε η οικογένειά του και είπε ότι από νωρίς στα 13 μου ένιωσα την προδοσία στην οικογένειά μου. Η οικογένεια μου έζησε την προδοσία από ένα φάσμα προσώπων που ξαφνικά ξέχασαν πόσο τους είχε βοηθήσει, ήταν ένα πολύ σκληρό και τραυματικό μάθημα που με έχει σχηματίσει. Το πιο βαθύ ένστικτο ήταν ότι μπορώ να αντέξω τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και το αντέχεις και ότι βασίζεσαι σε λίγο κόσμο είναι κάτι που δημιουργεί μία σκληράδα μια ανθεκτικότητα.

Δείτε όλα όσα είπε

“Προληπτικός” ο Στέφανος Κασσελάκης: “Δεν θα καλέσω στον γάμο μου τον Μητσοτάκη, πάτε καλά;”

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στα νησιά, ο Στέφανος Κασσελάκης, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, βρέθηκε στην Αστυπάλαια. Την Τρίτη το πρωί, στις 23 Απριλίου, ο κ. Κασσελάκης αξιοποίησε τα social media για να αλληλεπιδράσει απευθείας με τους ακολούθους του, δεχόμενος ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν μέσω Instagram.

Μεταξύ των διαφόρων ερωτήσεων που απευθύνθηκαν προς τον πολιτικό ήταν και κάποιες πιο ανάλαφρες, όπως εκείνη που αφορούσε την επιλογή του να φοράει κοντομάνικο πουκάμισο, ρωτώντας τον αν δεν κρυώνει με τέτοιο ντύσιμο

Στέφανος Κασσελάκης: Οι απαντήσεις που έδωσε στο Q&A

Στο αν κρυώνει με το κοντομάνικο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντά με χιούμορ: “Όχι βέβαια, πήγα λύκειο βόρεια της Βοστώνης. Εκεί να δεις, τι -20 βαθμούς τράβηξα”.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνομιλίας στο Instagram, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και σε πιο σοβαρά θέματα, απαντώντας σε ερωτήσεις για τις πολιτικές του θέσεις. Συγκεκριμένα, τόνισε με έμφαση ότι θεωρεί αδύνατη την περίπτωση συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, διαψεύδοντας κάθε φήμη για πιθανή πολιτική συνεργασία.

Απαντώντας επίσης σε ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα, σχετικά με το αν θα προσκαλούσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον επικείμενο γάμο του, ο Κασσελάκης απάντησε κατηγορηματικά: Δεν θα καλέσω τον πρωθυπουργό.

“Επειδή ο γάμος είναι μόνο για στενούς φίλους και συγγενείς αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι, όταν πάει ο πρωθυπουργός σε έναν γάμο ομόφυλου ζευγαριού θα απαντήσει για τον βουλευτή Δράμας που δεν αποπέμπει, που με λέει “αρσενικό ή θηλυκό”; Θα απαντήσει για το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας που απείχε”, εξήγησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ακολουθούν βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: