«Αυτή την φωτογραφία εγώ θα την έσβηνα και η Ελένη Μενεγάκη την δείχνει δημόσια. Μας γράφει κανονικότατα»

May 8, 2024
Εγώ θα απεικονίζω αυτή τη φωτογραφία και η Ελένη Μενεγάκη θα την δημοσιεύει.

Αυτή την φωτογραφία εγώ θα την έσβηνα και η Ελένη Μενεγάκη την δείχνει δημόσια. Μας γράφει κανονικότατα


Διαφ.

Η παρέα του Happy Day σχολίασε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη από τις πασχαλινές της διακοπές.

Αυτή η εξωστρέφεια που έχει είναι αξιοζήλευτη, είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή βλέποντας τη νέα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στη συνέχεια, επεσήμανε: Αυτή τη φωτογραφία εμείς θα την πετάγαμε. Θα λέγαμε, όπως μας έβγαζε… μην τη δω αυτή τη φωτογραφία. Η Μενεγάκη μας γράφει κανονικότατα….

Το πρόσωπο είναι τέλειο, το μαλλάκι της είναι λίγο αυτό του νησιού. Εγώ νομίζω θα την ανέβαζα, συμπλήρωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Εκείνη δεν βάζει face app όπως την βλέπεις, δεν φτιάχνει μαλλί, δεν την ενδιαφέρει το μαλλί. Η γυναίκα είναι κούκλα απλά με το λίγο face app που έχουμε συνηθίσει εμείς να γλυκαίνεις κάποιες λεπτομέρειες, γλιτώνεις κάποιες ατέλειες, ήταν τα σχόλια στο Happy Day για τις αναρτήσεις της Ελένης Μενεγάκη.

25.000 likes σε λίγες ώρες: Μέσα στα μέλια Ελένη Μενεγάκη & Ματέο Παντζόπουλος, η φώτο που γκρέμισε το ινστα

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (6/5), και ενώ απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν την επιστροφή της στα πλατό, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία κοινή της φωτογραφία με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά και χαμογελαστό, με την παρουσιάστρια να σημειώνει στη λεζάντα της ανάρτησης τη λέξη Αγάπη. Όπως ήταν λογικό, η φωτογραφία έριξε το Instagram, με τα likes και τα σχόλια αγάπης από φίλους και συνεργάτες να παίρνουν φωτιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: