Παραμυθένιος γάμος για Γιάννη Αντετοκούνμπο: Το χλιδάτο μέρος, οι διάσημοι καλεσμένοι, το 5αστερο μενού & το πάρτι

May 8, 2024

Παραμυθένιος γάμος για Γιάννη Αντετοκούνμπο: Το χλιδάτο μέρος, οι διάσημοι καλεσμένοι, το 5αστερο μενού & το πάρτι


Διαφ.

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σχεδιάζει να παντρευτεί την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στην Πύλο. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχει τρία παιδιά.

Σύμφωνα με αναφορές του On Time, η πιο πιθανή ημερομηνία για τον γάμο είναι το Σάββατο 31 Αυγούστου. Η τελετή θα λάβει χώρα στο Costa Navarino και γι’ αυτό το λόγο, ο Έλληνας αθλητής του NBA σχεδιάζει να ταξιδέψει στο μεσσηνιακό θέρετρο στα τέλη Μαΐου για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης και της γιορτής που θα ακολουθήσει.

Ένα μεγάλο μέρος των τεσσάρων υπερπολυτελών ξενοδοχείων (Romanos, Westing, W, Mandarin Oriental) θα είναι κλειστά για την οικογένεια και τους προσκεκλημένους στον γάμο. Οι νεόνυμφοι και οι οικογένειες τους θα διαμείνουν στο W, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσης το γαμήλιο πάρτι. Η τελετή θα λάβει χώρα νωρίτερα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Navarino Hills.

Το μενού και οι καλεσμένοι

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας έχει ήδη δηλώσει κάποιες προτιμήσεις για το μενού του γάμου του, το οποίο φυσικά θα περιλαμβάνει ποικιλία γεύσεων. Παρά τις διεθνείς πινελιές, η έμφαση θα δοθεί σε τοπικά εδέσματα της ελληνικής κουζίνας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εκφράσει την επιθυμία του να συμπεριληφθούν φρέσκα ψάρια και θαλασσινά στο μενού, μαζί με επιλεγμένες ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού και εδέσματα που χρησιμοποιούν εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Αναμένεται να παρευρεθούν πολλοί καλεσμένοι στον γάμο. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός σταρ του ΝΒΑ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, έχει ήδη δεχθεί την πρόσκληση και πρόκειται να ταξιδέψει στην Ελλάδα για τον γάμο, που χαρακτηρίζεται ως ο γάμος της χρονιάς.

Οι Έλληνες τραγουδιστές

Σύμφωνα με αναφορές του On Time, παραμένει ακόμα μυστική η λίστα των Ελλήνων καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στο γαμήλιο πάρτι. Ωστόσο, θεωρείται πιθανό να προσκληθούν κορυφαίοι καλλιτέχνες της εγχώριας σκηνής για να δώσουν μουσικό χρώμα στην εκδήλωση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εκφράσει την προτίμησή του για αρκετούς Έλληνες καλλιτέχνες.

Για παράδειγμα, προηγουμένως, τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε με τα αδέλφια του στο Γκολφ της Γλυφάδας για φιλανθρωπικό σκοπό, τραγούδησε μαζί με τον Αντώνη Ρέμο το τραγούδι «Κομμένα πια τα δανεικά», κερδίζοντας την ενθουσίαση του κοινού. Ο Αντετοκούνμπο έχει επίσης εκφράσει τον θαυμασμό του για καλλιτέχνες όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Θάνος Πετρέλης.

Παράλληλα, η λίστα των καλεσμένων περιλαμβάνει επίσης κορυφαίους DJs διεθνούς φήμης. Με τόσο επώνυμους καλεσμένους, αναμένεται να ληφθούν αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την προστασία τους και την ομαλή διεξαγωγή του γάμου της χρονιάς στο Costa Navarino.

Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τον γάμο του Αντετοκούνμπο: Καλεί όλα τα Σεπόλια στην Πύλο, πυρετώδεις ετοιμασίες

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

Ειδικότερα, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στη σχέση του και έτσι, τον ερχόμενο Αύγουστο, θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, στην Πύλο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωση η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή “Happy Day”, χθες, Πέμπτη, η οποία αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για τα σχέδια γάμου του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά και τα προσκλητήρια που έχουν μοιραστεί στην παλιά γειτονιά του, τα Σεπόλια.

Το ζευγάρι θέλει να μοιραστεί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και φίλους που βρίσκονται στο πλευρό τους.

Η σχέση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την Μαράια Ρίντλσπριγκερ

Μέσα από το instagram, η Μαράια Ρίντλσπριγκερ είχε μιλήσει για την μητρότητα και τις αλλαγές στο σώμα της μετά τη γέννα, υπογραμμίζοντας:

«Δύσκολη η μετάβαση από το ένα παιδί στα δύο κάτω των δύο… Ο συντονισμός του προγράμματος ενός βρέφους μαζί με του νηπίου, η εξισορρόπηση του ποιοτικού χρόνου και με τα δύο αγόρια, η έλλειψη ύπνου, αλλά ο μεγαλύτερος αγώνας ήταν να κοιτάζω τον καθρέφτη. Δεν αναγνωρίζω το σώμα μου.

Και ναι, ξέρω ότι οι περισσότερες από εσάς θα πείτε για να δείξω στον εαυτό μου λίγη εκτίμηση, αλλά αυτά τα παιδάκια συν μια δίαιτα έχουν βάλει το κορίτσι σας να παλεύει με τα συναισθήματά της».

Η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο είχε αναφερθεί και στις έντονες στιγμές της, μέσα στη σχέση τους και τη νέα της ζωή ως μητέρα, επισημαίνοντας:

«Οι περισσότεροι τον ξέρετε ως Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, αλλά εγώ τον ξέρω απλά ως Γιάννη. Με έχει αγαπήσει, με ώθησε, με παρηγόρησε και με πονούσε στην πλάτη μου σε τόσες πολλές διαφορετικές φάσεις της ζωής μου…

TORY TIME… πριν από μερικούς μήνες με φώναξε ότι δεν θα ακολουθήσω ή δεν θα ολοκληρώσω ποτέ επαγγελματικές φιλοδοξίες που είχα τα τελευταία χρόνια.

Σίγουρα το πήρα προσωπικά, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, σε κανέναν δεν αρέσει να τον καλούν. Χωρίς να το ξέρει καν, με προκάλεσε να αντιμετωπίσω ένα ελάττωμα που δεν ήμουν διατεθειμένη να δεχτώ. Τα λόγια του είχαν απήχηση σε εμένα και είναι ο λόγος που δεν τα παράτησα όταν ήμουν κουρασμένη ή όταν βαρέθηκα ή τυλίχτηκα στη μητρότητα και στο προσωπικό μου θέμα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: