“Τρελάθηκαν” οι τηλεθεατές: Οχι 1 αλλά 2 “Survivor” θα δείχνει ο ΣΚΑΙ, όλοι κολλημένοι στην tv τη νέα σεζόν

May 8, 2024

“Τρελάθηκαν” οι τηλεθεατές: Οχι 1 αλλά 2 “Survivor” θα δείχνει ο ΣΚΑΙ, όλοι κολλημένοι στην tv τη νέα σεζόν


Διαφ.

Δεδομένου ότι δεν θα προβληθεί «Survivor» την επόμενη σεζόν, ο ΣΚΑΪ και ο Acun Ilicali σχεδιάζουν να παρουσιάσουν όχι ένα, αλλά δύο νέα ριάλιτι με όλα τα αγωνιστικά στοιχεία του Survivor, πιο απαιτητικά αγωνίσματα, αλλά χωρίς την πτυχή των σχέσεων και της επιβίωσης. Το πρώτο ριάλιτι θα είναι το «Exathlon», παρόμοιο σε διάρκεια με το Survivor, ενώ το δεύτερο, όπως αναφέρει το Zappit.gr, θα είναι το «Tempting Fortune».

Το «Exathlon», το οποίο ήδη προβάλλεται σε άλλες χώρες, έχει τα δικαιώματα παραγωγής στα χέρια του τούρκου παραγωγού και τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στον Άγιο Δομίνικο, κοντά στο σημείο παραγωγής του Survivor. Η κύρια διαφορά είναι ότι οι παίκτες δεν υφίστανται πείνα, καθώς δεν αντιμετωπίζουν αυτήν την ανάγκη και δεν κλέβουν φαγητό και τσιγάρα. Αντ’ αυτού, ανταγωνίζονται μεταξύ τους σε εξαιρετικά δύσκολα αγωνίσματα. Για αυτό τον λόγο, οι παίκτες είναι είτε πρωταθλητές στα αθλήματά τους είτε πολύ έμπειροι αθλητές.

Ως προς τον ρόλο του παρουσιαστή σε αυτό το δυναμικό παιχνίδι, υπάρχουν φήμες για τους Κωνσταντίνο Βασάλο, το Γιώργο Αγγελόπουλο και το Στάθη Σχίζα. Είναι βέβαιο όμως ότι ο Γιώργος Λιανός δεν θα είναι διαθέσιμος για την παρουσίαση του νέου ριάλιτι λόγω της επιστροφής του στην Αθήνα για την εκπομπή «The Voice».

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ σχετικά με το ριάλιτι «Exathlon»:

Το «Tempting Fortune» είναι μία πρόσφατη παραγωγή του Channel 4, που πρωτοεμφανίστηκε το 2023 και ο Acun απέκτησε τα δικαιώματα της. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας, διάρκειας 18 ημερών, όπου οι 12 παίκτες αντιμετωπίζουν συναρπαστικές προκλήσεις και “πειρασμούς”. Ο στόχος τους είναι η επιβίωση και η κατάκτηση ενός μεγάλου χρηματικού επάθλου. Σε αντίθεση με το Exathlon, δεν πρόκειται για μακροχρόνιο ριάλιτι με καθημερινά επεισόδια, αφού η αγγλική έκδοση περιλάμβανε μόλις 6 επεισόδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: