«Κάντε αγιασμό, τέρατα που κραυγάζουν»: Σάλος με τους «Σατανıστές» στη Eurovisio & τη 5άλφα πάνω στη σκηνή

May 8, 2024

«Κάντε αγιασμό, τέρατα που κραυγάζουν»: Σάλος με τους «Σατανıστές» στη Eurovisio & τη 5άλφα πάνω στη σκηνή


Διαφ.

Μετά από πολλά χρόνια, η Ιρλανδία έχει μια σημαντική παρουσία στα στοιχήματα λόγω μιας αμφιλεγόμενης στιγμής στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Το Bambie Thug, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Doomsday Blue», ανέβηκε στη σκηνή προκαλώντας πανικό στην αρένα.

Η καλλιτέχνιδα, μεταμφιεσμένη σαν μάγισσα, παρουσιάζει μια εντυπωσιακή παράσταση, με διάφορες κινήσεις που θυμίζουν τελετουργία, ενώ γύρω της υπάρχουν φωτιές και χάος. Το τέλος της εμφάνισής της συνοδεύεται από ατελείωτα ουρλιαχτά, με το κοινό να αντιδρά ενθουσιωδώς σε αυτήν την ανατρεπτική εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision.

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισης, οι σχολιαστές της ΕΡΤ, Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, δεν μπόρεσαν να κρύψουν το σοκ τους και εκφράζοντας το βαθύ τους συναίσθημα, ανέφεραν την άμεση ανάγκη για ένα τρισάγιο.

«Χριστέ και Παναγία τι λόγια είναι αυτά; Πάμε για ένα διαφημιστικό τριών λεπτών για να προσευχηθούμε. Ή ένα τρισάγιο ή ό,τι θέλει ο καθένας» ήταν τα σχόλια που έκαναν.

Το εν λόγω τραγούδι, κέρδισε μία θέση στον τελικό του διαγωνισμού με πληθώρα όμως αρνητικών σχολίων. Μερικά από τα σχόλια αφορούσαν την πεντάλφα και τους σατανιστές χορευτές.

Δείτε τις σχετικές εικόνες:

Δείτε τα σχόλια πολλών χρηστών στο «Χ»:

Το Bambie Thug δήλωσε πως, ως μη δυαδικό άτομο, δεν θαυμάζει τη JK Rowling, λόγω της τρανσφοβικής ρητορικής μίσους που εκφράζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Σε συνέντευξή του στο Gay Times δήλωσε: «Μου αρέσει να είμαι μέρος μιας cool queer ανερχόμενης σκηνής. Δεν είχα κάτι τέτοιο όταν μεγάλωσα, επομένως είναι σημαντικό να έχετε ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να σχετίζεστε και να έχετε μουσική που σας μιλάει και σας επιτρέπει να έχετε περισσότερη ελευθερία να είστε ο εαυτός σας – πιο queer φωνές είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: