«Καίει» την Ευρώπη η Σάττι: Ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα, «κέντησε» ο Φωκάς – Αυτό που είδαμε δεν περιγράφεται

May 8, 2024

«Καίει» την Ευρώπη η Σάττι: Ολοκληρώθηκε η τελική πρόβα, «κέντησε» ο Φωκάς – Αυτό που είδαμε δεν περιγράφεται


Διαφ.

Η Μαρίνα Σάττι έκανε την τελική πρόβα, μόλις μία μέρα πριν ανέβει στη σκηνή για τον β’ ημιτελικό του 68ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια που εκπροσωπεί την Ελλάδα, ανέβηκε ξανά στη σκηνή του Malmo arena, σήμερα, Τετάρτη, το απόγευμα και πραγματοποίησε τη γενική της πρόβα.

Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στην τελική της πρόβα

Η πρόβα ήταν ανοιχτή για τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν ακριβώς αυτό που πρόκειται να συμβεί το βράδυ της Πέμπτης και το αποτέλεσμα ήταν τόσο εντυπωσιακό που πραγματικά δεν περιγράφεται με λέξεις.

Ο χορογράφος Majnoon έχει δημιουργήσει μια χορογραφία που συνδυάζει το street style και χαρακτηριστικές κινήσεις από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, υπό τις οδηγίες του Φωκά Ευαγγελινού, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024.

Η τελική πρόβα της Μαρίνας Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι θα εμφανιστεί τρίτη κατά σειρά, στην αυριανή βραδιά, ενώ το ρούχο που φορά είναι το ίδιο με τις προηγούμενες φορές, σε λευκές και μωβ αποχρώσεις και οι χορευτές γύρω της στα μαύρα.

Κραυγή απόγνωσης από την Μαρίνα Σάττι: «Δεν έχουμε σκηνικά, μείναμε χωρίς πράγματα, είμαστε μόνοι μας»

Η Μαρίνα Σάττι αντιμετωπίζει την αντίστροφη μέτρηση για τη συμμετοχή της στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2024, που θα λάβει χώρα στο Μάλμε της Σουηδίας.

Την ίδια μέρα το πρωί, η ενεργή στα social media Μαρίνα Σάττι πραγματοποίησε ένα live βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα εν λόγω αποσπάσματα από το live της, που προβλήθηκαν στο «Πρωινό» η Μαρίνα Σάττι ακούγεται να λέει: «Γίνεται χαμός, ξυλίκι. Τι να πρωτοκάνω κι εγώ; Κάτι μπουρδίτσες που διάβαζα ότι αυτό ήταν το καλύτερο κομμάτι, όχι! Από πριν ξέρεις ότι θα ανεβεί μόνο το τρίτο γύρισμα, ακόμα κι αν το πρώτο ήταν καλύτερο, το τρίτο θα ανέβει και αυτά τα δευτερόλεπτα! Δε μπορείς να το αλλάξεις, αυτό είναι. Πειράζει; Δεν πειράζει…

Η κάμερα ανοίγει και δεν κλείνει, δεν έχει κάπου να κρυφτείς… Ακόμα και χθες που εγώ γλίστρησα, θα το δείτε. Αυτό όμως είναι το κόνσεπτ και η μαγεία. Δεν έχουμε σκηνικά, δεν έχουμε πράγματα, δεν έχουμε τίποτα, έχουμε μόνο εμάς που θα μας βλέπετε όλη την ώρα μπροστά στην κάμερα, οπότε μη μας στέλνετε μπουρδίτσες και μας αγχώνετε!»

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: