Θρήνος για την Ιφιγένεια Αστεριάδη: Νεκρή στα 57 η γνωστή ηθοποιός, 5 μέρες μετά την Άννα Παναγιωτοπούλου

May 8, 2024

Θρήνος για την Ιφιγένεια Αστεριάδη: Νεκρή στα 57 η γνωστή ηθοποιός, 5 μέρες μετά την Άννα Παναγιωτοπούλου


Διαφ.

Η Ιφιγένεια Αστεριάδη άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 57 ετών και τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας.

Ειδικότερα, η ηθοποιός έκανε την τελευταία της εμφάνιση στην παράσταση «ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», την περίοδο 2021-2024, στο θέατρο Γκλόρια και σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα.

Επίσης, η ηθοποιός συμμετείχε στις τηλεοπτικές σειρές «Ανατομία ενός εγκλήματος», «Μια ζωή για την Έλσα», «Εγκλήματα», «Πλάκας μέλαθρον» και «Τμήμα Ηθών», αλλά και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως «Λυσιστράτη», «Συρανό», «Το ημέρωμα της στρίγγλας», «Ματωμένος Γάμος», «Η μεγάλη μέρα μέσα στη νύχτα», «Η μικρή μας πόλη».

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση που έκανε ο σκηνοθέτης, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτισε δημόσια την ηθοποιό, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες.

Μάλιστα, τις φωτογραφίες συνόδευσε με τη λεζάντα: «Αυτό κι αν είναι θλιβερό νέο έφυγε από κοντά μας ένα πανέμορφο γλυκύτατο πλάσμα, μία σημαντικότατη ηθοποιός μία αγαπημένη μας φίλη, μία γλυκιά ύπαρξη που δύσκολα θα ξαναγενενηθεί τέτοια. Η αγαπημένη μας Ιφιγένεια Αστεριάδη με την οποία τόσα πολλά μας έχουν συνδέσει με τις παραστάσεις που παίξαμε μαζί, βασικό στέλεχος της ομάδας “Θέαμα” του Γιάννη Κακλέα που μαζί περασαμε τόσες συγκινήσεις, χαρές και πίκρες. Είμαστε όλοι συγκλονισμενοι από το αναπάντεχο κακό κι ο πόνος μας μεγάλος. Γλυκό μου κοριτσάκι που με άκουγες τόσες φορές να σου λέω τα μυστικά μου. Καλό ταξίδι. Φεύγεις τόσο άκαιρα και άδικα. Η φώτο από την ιστορική παράσταση του ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΥ ” Καπέλο από ψάθα Ιταλίας”».

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την Ιφιγένεια Αστεριάδη

“Ο Γιάννης πέθανε εχθές με ένα παράπονο”: Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανακοίνωσε τον θάνατο γνωστού ηθοποιού & σuγκινεί

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη ο Γιάννης Νικητάκης, ο καλλιτέχνης που ζούσε για χρόνια στην Αμερική ήταν πολυτάλαντος αφού ασχολούνταν με τη μουσική, την υποκριτική, τα ακροβατικά κ.α.

Την είδηση του θανάτου γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

«Ο Γιάννης πέθανε εχθές 24/8 μακριά στην Αμερική με το παράπονο ότι κανείς δεν εκτίμησε τα ταλέντα του, χορευτής, ηθοποιός, μουσικός, κατασκευαστής κουκλων, ακροβάτης, ζογκλέρ ….Κάποια στιγμή το Σωματείο μας πρέπει να κάνει αφιέρωματα και στους μη διάσημους εργάτες του θεάτρου!

Το ΤΑΣΕΗ με τα ημερολόγια του ευτυχώς αναπληρώνει αυτήν την υποχρέωση! Καλό ταξίδι αγαπητέ μας Γιάννη Νικητακη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: