Ρεζίλι σε όλη την… Ευρώπη: Της έφυγε η τρέσα πάνω στη σκηνή της Eurovision και δεν ήξερε τι να την κάνει

May 9, 2024

Ρεζίλι σε όλη την… Ευρώπη: Της έφυγε η τρέσα πάνω στη σκηνή της Eurovision και δεν ήξερε τι να την κάνει


Διαφ.

Η Σανέλ Τερέρο ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision, κατά την έναρξη του α’ ημιτελικού και μία χορεύτριά της είχε ένα απρόοπτο.

Το ατύχημα με τη χορεύτρια της Σανέλ Τερέρο στη Eurovision

Ειδικότερα, η Ισπανίδα τραγουδίστρια, που είχε εκπροσωπήσει τη χώρα της στον περσινό διαγωνισμό, ανέβηκε στη σκηνή στο Μάλμε της Σουηδίας και ενώ παρουσίαζε το τραγούδι «SloMo», η μία από τις χορεύτριές της είχε ένα ατύχημα.

Κατά τη διάρκεια του έντονου χορού της, η μακριά ξανθιά τρέσα, που φορούσε η χορεύτρια, της έπεσε, αλλά κατάφερε να το «σώσει», πιάνοντάς την στο χέρι της και κουνώντας την ως μέρος του σόου.

@eurovisionfn

@Chanel Terrero slaying again on Eurovision stage #eurovisionfun #eurovision #eurovision2024 #fy #fyp #fypシ゚viral #mpesfypgamw #viralvideo #greece #greektiktok #tiktokgreek #spain #spanishtiktok #españa #tiktokspain #eurovisionrehearsals #slomo #slomoqueen

♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfun

«Απογοήτευσαν όλους τους Έλληνες, χάλια & οι 2»: Άγριο κράξιμο σε Αλευρά–Καλούτα για την παρουσίαση Eurovision

Τα λάθη που έκαναν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα στην εκφώνηση του α’ ημιτελικού της Eurovision σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 8 Μαΐου.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα έκαναν συνεχή λάθη που δηλώνουν έλλειψη ευφυίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε αρχικά: «Χθες μας κακοφάνηκε λίγο η παρουσίαση και από τους δύο αυτούς κυρίους που ήταν το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά, φαίνονταν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με τη Eurovision, ακόμα και σε αυτά που διάβαζαν έκαναν λάθη δηλαδή τα λάθη ήταν πολλά για μία τέτοια βραδιά».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, σχολίασε: «Εδώ μιλάμε για το ένα λάθος μετά το άλλο, το οποίο δεν αντιλαμβάνονταν. Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας. Ή θα πάρουν κάποιον που θα γνωρίζει τη Eurovision, όπως η Πασχαλίδου και ο Καπουτζίδης ή αν πάρουν κάποιο καινούργιο, να κάτσουν να μελετήσουν να μάθουν τα πάντα να μην κάνουν άκομψο και ηλίθιο χιούμορ. Τι σχέση έχει η Eurovision με τη Euroleague; Μετά άλλη χώρα έλεγε ο ένας, άλλη ο άλλος. Δεν επιτρέπεται να πας εκεί και να μην ξέρεις τι είναι το Big Five».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε σε έντονο ύφος: «Δύο άνθρωποι που δεν αγαπάνε τη Eurovision, που δεν είναι διαβασμένοι… Εγώ συγχωρώ και το κακό χιούμορ και το λάθος στα σαρδάμ, αλλά το αδιάβαστο δεν το συγχωρώ. Ήταν αδιάβαστοι. Πήραν μία δουλειά, πληρώθηκαν ή δεν πληρώθηκαν δεν το γνωρίζω… Θέλουμε από αυτούς τους ανθρώπους να είναι διαβασμένοι! Αν τώρα είναι γνώστες και φίλοι της Eurovision, ακόμα καλύτερα! Χθες, όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα».

Η Ελένη Φουρέιρα άνοιξε τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού τραγουδώντας το Fuegο με το οποίο διαγωνίστηκε το 2018 στην Πορτογαλία. Πριν από έξι χρόνια η Ελένη Φουρέιρα με την Κύπρο είχε κατακτήσει την δεύτερη θέση πίσω από το Ισραήλ και στο «Χ» (πρώην Twitter) σχολίαζαν πως επρόκειτο για τη «μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία της Eurovision».

Η γνωστή περφόρμερ έβαλε φωτιά στη σουηδική σκηνή και αμέσως μετά την εμφάνισή της, ήταν ένα από τα κορυφαία trends στα ελληνικά social media και όχι μόνο.

Μάλιστα, στο TikTok της Eurovision, το βίντεο με την εκπρόσωπο της Κύπρου το 2018 συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατ. προβολές μέσα σε λίγες ώρες.

Χαμός με την Ιρλανδία

Mία εμφάνιση που δεν δυσκολεύτηκε να τραβήξει όλα τα βλέμματα χθες στην Eurovision και κατάφερε να τρομάξει το τηλεοπτικό κοινό, ήταν η συμμετοχή της Ιρλανδίας, με τη χώρα να παρουσιάζει στη σκηνή ένα σκοτεινό σόου.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της εμφάνισης, το «Doomsday Blue» του non-binary καλλιτέχνη Bambe Thug έχει να κάνει με την προσπάθεια για αποδοχή του εαυτού του κάθε ατόμου και είναι μια ωδή στην queer κοινότητα.

Το Bambie Thug βρέθηκε μέσα σε έναν κύκλο από κεριά, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, με φούστα και κέρατα στους ώμους. Το μακιγιάζ είναι δραματικό και λευκό, ενώ τα μαλλιά του έχουν μετατραπεί σε κέρατα. Πατά πάνω σε μια πεντάλφα, κάνοντας ξόρκια… για να κερδίσει τον διαγωνισμό. Επιπλέον, στη σκηνή υπάρχει ένας ημίγυμνος χορευτής.

Στο τέλος της εμφάνισης, ο κύκλος των κεριών υψώνεται και η μεγάλη κραυγή στο φινάλε ολοκληρώνεται, με ένα γραφικό φόντο που γράφει «CROWN THE WITCH».

Όπως είναι λογικό στο Τwitter έγινε χαμός με την εμφάνιση της Ιρλανδίας και αρκετοί χρήστες των social media έδωσαν… ρεσιτάλ με τις αναρτήσεις τους:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: