Πόση ατυχία πια: Κυκλοφόρησαν από το Μάλμε τα άσχημα νέα για την Μαρίνα Σάττι, μία ανάσα πριν τη Eurovision

May 9, 2024

Πόση ατυχία πια: Κυκλοφόρησαν από το Μάλμε τα άσχημα νέα για την Μαρίνα Σάττι, μία ανάσα πριν τη Eurovision


Διαφ.

Ένα βίντεο με ολόκληρη την χθεσινοβραδινή πρόβα της Μαρίνας Σάττι έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες.

Στο βίντεο αυτό, μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς αρκετές αστάθιες στη φωνή της Μαρίνας Σάττι, η οποία πρόκειται να διαγωνιστεί απόψε το βράδυ 9/5 στον Β’ Ημιτελικό της Eurovision.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, η Μαρίνα Σάττι ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό και ήδη ακολουθεί θεραπεία προκειμένου απόψε το βράδυ να είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Ο δημοσιογράφος μάλιστα ανέφερε, ότι η βραδινή της πρόβα ήταν αρκετά καλύτερη από τη μεσημεριανή, ενώ αποκάλυψε πως λόγω αυτών των προβλημάτων υγείας, η Μαρίνα Σάττι ακύρωσε τις συνεντεύξεις που ήταν προγραμματισμένο να δώσει χθες.

«Ρωτάνε όλοι ποιο είναι το εύρημα…»: Ο Φωκάς απαντά 1η φορά για το τρικ στη σκηνή που εκτοξεύει τη Σάττι

Μια ανάσα πριν την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή, τη χορογραφία της οποίας έχει επιμεληθεί ο Φωκάς Ευαγγελινός, μίλησε για την εμπειρία του στο διαγωνισμό.

«Είμαι ευγνώμων που μπήκα σε αυτήν την ομάδα με τη Μαρίνα, είναι κάτι πολύ καινούριο για εμένα, είναι ένα καινούριο άκουσμα και για τον κόσμο, χωρίς να υποτιμώ τα άλλα που έχουν πάει και το αντιμετώπισα ως μια καινούρια λευκή σελίδα και για εμένα, φέρνοντας απλά την εμπειρία που έχω. Ευχαριστώ την ΕΡΤ, τον πρόεδρο, αλλά πάνω από όλα τη Μαρίνα γιατί δημιουργήθηκε μία ομάδα, το έχει αυτό η Μαρίνα, να ενώνει κόσμους, που πιστεύω ότι θα φέρουμε ένα υπέροχο καλλιτεχνικά αποτέλεσμα», δήλωσε αρχικά στο ΕΡΤ Backstage.

«Όλοι λένε ποιο είναι το εύρημα και ποιο είναι το εύρημα. Δεν υπάρχει εύρημα, υπάρχουν όμως τρία ευρηματικά λεπτά. Η Μαρίνα έχει μία αμεσότητα και αυτό το εκμευταλλεύτηκα και σκηνικά. Το κομμάτι έχει διαφορετικές θερμοκρασίες, οπότε αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσεις και σκηνικά», ανέφερε.

«Φέτος δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι γιατί δεν θέλω να μου αποσπά και να φαντάζομαι τίποτα, πέρα από το δικό μας. Βλέπω τις άλλες συμμετοχές όταν πάω στον διαγωνισμό», κατέληξε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: