Σε απόγνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δυστυχώς παιδιά, δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά – καλά την οικογένειά μου»

May 9, 2024

Σε απόγνωση ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Δυστυχώς παιδιά, δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά – καλά την οικογένειά μου»


Διαφ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μέσω ενός βίντεο στο instagram ανέφερε στους φίλους των «πράσινων» που του ζητούν εισιτήρια για το Final Four ότι δεν μπορεί να τους βοηθήσει, αφού καλά-καλά δεν μπορεί να εξυπηρετήσει την οικογένειά του.

«Όλοι θέλαμε να έχουν έρθει διαφορετικά τα αποτελέσματα χθες, μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω εισιτήρια, με την κάψα του κόσμου να πάει στο Βερολίνο. 434, 454 εισιτήρια παίρνει κάθε ομάδα, τα οποία πρέπει να διατεθούν σε κόσμο που έχει πάρει διαρκείας που έχει παρουσία στο ΟΑΚΑ συνεχόμενη και τα λοιπά και τα λοιπά.

Anyway, για να έρθουμε στην ουσία. Δυστυχώς εγώ δεν έχω να εξυπηρετήσω καλά-καλά την οικογένειά μου, άρα το να λαμβάνω μηνύματα από τον καθένα όσο και να σας αγαπάω, “θέλω ένα, θέλω δύο, θέλω 302 εισιτήρια’, δυστυχώς παιδιά ούτε ένα. Ούτε ένα για δείγμα. Όποιος θέλει απευθύνεται στην ΚΑΕ ή στα διάφορα σάιτ που τα πουλάνε», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Τα είπε έξω από τα δόντια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια και πήρε ξεκάθαρη θέση

Μήνυμα απευθείας προς τον Πρωθυπουργό, έστειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας για την ομοφυλοφιλία και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σε βίντεό του στο Instagram

«Άνθρωπος που να πιστεύει στην πατριαρχία πιο πολύ από εμένα, δύσκολα να υπάρχει. Το εκφράζω σε κάθε ευκαιρία. Να μεγαλώνει ένα παιδάκι χωρίς μητέρα είναι αδιανόητο.

Ο ρόλος της μητέρας είναι ο πιο σημαντικός ρόλος υπάρχει στον κόσμο και δεν θα έπρεπε κανένα παιδάκι να στερείται να το μεγαλώσει μια μητέρα. Αυτή είναι η άποψή μου, εννοείται διαφωνώ και στο γάμο των ομοφυλόφιλων. Υιοθεσία από ομόφυλους, με τίποτα!

Σας λέγαμε ότι κάνανε τα διαζύγια με ένα κλικ για να μπορούν να διαλύονται τα σπίτια και να μεγαλώνουν τα παιδιά χωρίς προστασία. Ψεκασμένοι. Σας λέγαμε για το LGBTQ, ότι είναι επίθεση στην οικογένεια. Ψεκασμένοι. Σας λέγαμε για τα mRNA εμβόλια, τους θανάτους τους βλέπουμε. Ψεκασμένοι. Σας λέγαμε για τα σύνορα. Ψεκασμένοι.

Σας έχουμε πει για το ψηφιακό νόμισμα και την ταυτότητα. Ψεκασμένοι. Συνεχίζω. Σας λέγαμε στην Ολλανδία απαγόρεψαν τη λέξη μαμά και μπαμπάς και τους έλεγαν γονέας Α’ και γονέας Β’. Ψεκασμένοι.

Σας λέγαμε ότι στην Γερμανία νόμιμα υπάρχουν μέρη που πας και π*διέσαι με ζώα. Περιμένετε θα έρθει και αuτό. Ψεκασμένοι. Σας λέγαμε για την παιδοφιλία, οι ηλικίες πέφτουν, πέφτουν. Ψεκασμένοι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: