Γιάννης Πουλόπουλος: “Δε μίλησα ποτέ στους γονείς μου για τις προτιμήσεις μου. Είχαν γνωρίσει κοπέλες μου παλιά”

May 10, 2024

Γιάννης Πουλόπουλος: “Δε μίλησα ποτέ στους γονείς μου για τις προτιμήσεις μου. Είχαν γνωρίσει κοπέλες μου παλιά”


Διαφ.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε για τους γονείς του και τις προτιμήσεις τους, με αφορμή την αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη στην Άννα Δρούζα για τη στιγμή που μίλησε στη μητέρα του για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει αυτή την κουβέντα με τους γονείς του, καθώς δεν τον ρώτησαν ποτέ και ήταν διακριτικοί σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν μίλησε ποτέ με τους γονείς του για τις προτιμήσεις του

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου «είναι πάρα πολύ δύσκολο στην Ελλάδα ένα παιδί να το πει στους γονείς του ακόμα και το 2024. Για να το κάνω συγκεκριμένο, εγώ στους γονείς μου δεν χρειάστηκε να κάνω αυτή την κουβέντα, γιατί έτυχε να είμαι πάρα πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο και το κατάλαβαν. Δεν με ρώτησαν ποτέ από διακριτικότητα τίποτα και είπα στη μητέρα μου ότι αποφάσισα να το πω τηλεοπτικά στην εκπομπή για να βοηθήσω και άλλα παιδιά που νιώθουν ότι έχουν εγκλωβιστεί σε κάτι που δεν είναι ο προσανατολισμός τους».

Η γνωριμία της μητέρας του Γιάννη Πουλόπουλου με κοπέλες που είχε παλιά

Και συμπλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος «μου είπε να το κάνεις και ερχόταν και το νομοσχέδιο. Είπα ότι θέλω να βοηθήσω. Η μητέρα μου είχε γνωρίσει κάποιες κοπέλες που είχα σε μικρότερη ηλικία».

Αγχωμένος ο Γιάννης Πουλόπουλος για τον γάμο με το σύντροφό του: «Στα 50 μου πρέπει να χάσω 8 κιλά μέχρι τότε»

Για τον πολιτικό του γάμο με τον σύντροφό του, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι, αλλά και τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μίλησε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Γεια σου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Eurovision, της Μαρίνας Σάττι.

«Κλείνω τα 50 και μου έχει έρθει κάπως αυτό», σχολίασε αρχικά.

«Δεν ξέρω για του χρόνου, σίγουρα η Κατερίνα με έχει στηρίξει πολύ, νομίζω εκεί κατά το Πάσχα έλα να με ρωτήσεις. Δεν ξέρω τίποτα για του χρόνου, ό,τι και να ακούγεται αυτή τη στιγμή είναι υπερβολικά πρόωρό».

Για τον γάμο του: «Πρέπει να χάσω 8 κιλά. Με απλά μαθηματικά να το βάλεις, αποκλείεται να γίνει μέχρι τον Μάιο. Ίσως να γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού. Όταν ανέβασα μια φωτογραφία στο Instagram που έγραφα ότι αποδέχομαι την πρόταση γάμου που μου έκανε ο αγαπημένος μου, βρέθηκε μια κυρία που μου έγραψε “η μανούλα σου το ξέρει;”. Να απαντήσω σε αυτήν την κυρία ότι σίγουρα γνωρίζω τους γονείς μου καλύτερα από εκείνη, ότι όχι μόνο δεν είναι στεναχωρημένοι, είναι πάρα πολύ περήφανοι και επίσης ο γάμος γίνεται για τους γονείς μου, όχι για εμένα. Θα γίνει κάπου που δεν θα το ξέρετε, είναι μια γιορτή για την οικογένειά μου, τους γονείς μου».

Για το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι: «Είναι ιδιαίτερο, πρόταση και στους Ευρωπαίους αρέσει, αυτό είναι το σημαντικό. Ή δεν θα πάει καθόλου καλά, ή θα μπει 5άδα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: