“Σίχαμα, ξεπέρασε κάθε όριο”: Πυρ και μανία ο Κούγιας με τον Γιώργο Λιάγκα, ζητά την άμεση απόλυσή του από τον ΑΝΤ1

May 10, 2024

“Σίχαμα, ξεπέρασε κάθε όριο”: Πυρ και μανία ο Κούγιας με τον Γιώργο Λιάγκα, ζητά την άμεση απόλυσή του από τον ΑΝΤ1


Διαφ.

Ο Αλέξης Κούγιας κατακεραυνώνει τον Γιώργο Λιάγκα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, χαρακτηρίζοντας τον «σίχαμα» και «επικίνδυνο άτομο» και απευθύνοντας έκκληση στον πρόεδρο του ΑΝΤ1, Θοδωρή Κυριακού, να τον απολύσει αύριο.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια για τον Γιώργο Λιάγκα

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Τι σίχαμα και τι επικίνδυνο άτομο για την ελληνική οικογένεια και για την ελληνική κοινωνία είναι αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που ονομάζεται Γιώργος Λιάγκας;

Καταπέλτης ο Αλέξης Κούγιας για τον Γιώργο Λιάγκα

Αυτό το τηλεοπτικό υποκείμενο που κατά την γνώμη μου έχει πάρει πολύ «χοντρό πακέτο», για να λέει αυτά που λέει και για να κάνει αυτά που κάνει σχετικά με αυτό το πολιτικό υποκείμενο που λέγεται Κασσελάκης και το οποίο μέσα σε λίγους μήνες μαζί με τηλεοπτικά υποκείμενα, αρσενικά και θηλυκά τύπου Λιάγκα, προσπαθούν να αλλάξουν τη ζωή μας και τη ζωή της ελληνικής οικογένειας, έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Κάνω μια έκκληση στον Θοδωρή Κυριακού, με τον πατέρα του οποίου αλλά και με την οικογένεια του οποίου έχουμε και είχαμε προσωπικούς δεσμούς που ξεπερνούν τα 45 χρόνια, αύριο κιόλας να τον απολύσει.

Ο Λιάγκας και η κάθε Σκορδά μπορεί να μην ενδιαφέρονται για τα παιδιά τους και για τα αναπάντητα ερωτήματα, τα οποία θα έχουν στο μέλλον στη ζωή τους, αλλά υπάρχουμε και εμείς που προερχόμαστε από την υγιή ελληνική κοινωνία με τα πραγματικά κοινωνικά, οικογενειακά προβλήματα και οικονομικά προβλήματα, για να επιβιώσουμε, μέχρι να σταθούμε στα πόδια μας με τίμιο τρόπο, και δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε αυτή την επικίνδυνη παράφραση της κοινωνικής πραγματικότητας.

Κανείς δεν μπορεί να καταργήσει τη φύση και την αληθινή ζωή και επιτέλους πρέπει οι θεσμοί να παρέμβουν».

Ξανά μαζί Αλέξης Κούγιας – Εύη Βατίδου για χάρη του γιου τους, το γιορτάζουν στην οικογένεια 22 χρόνια μετά

Η Εύη Βατίδου και ο Αλέξης Κούγιας έχουν αποφασίσει να πάρουν χωριστούς δρόμους εδώ και πολλά χρόνια, αλλά η ευημερία των παιδιών τους αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα και για τους δύο.

Πριν λίγες ημέρες, το γιο τους είχε τα γενέθλιά του, και η ευτυχισμένη μητέρα ήθελε να του ευχηθεί μέσω των προσωπικών της κοινωνικών μέσων, κάνοντας μια ανάρτηση με πολλές κοινές τους φωτογραφίες. Επιπλέον, το πρώην ζευγάρι «επανασυνδέθηκε» για να γιορτάσει τα γενέθλια του γιου τους.

Ο Χρήστος Κούγιας είναι 22 ετών και ακολουθεί τα επαγγελματικά βήματα του πατέρα του, καθώς σπουδάζει νομική και έχει ήδη συνοδεύσει τον πατέρα του σε δικαστικές αίθουσες.

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του, ο νεαρός γιος του συζεί έχει με την αγαπημένη του, την οποία και έχει γνωρίσει στους γονείς του, ενώ η αδερφή του βρίσκεται στο εξωτερικό για σπουδές.

Η ανάρτηση της Εύης Βατίδου:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: