Καλά καλά δεν τα έφτιαξαν και χώρισαν; Πρόωρο τέλος για Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκο Παππά; Φουντώνουν τα σενάρια

May 10, 2024
Έτσι, δεν τα φτιάξανε και χώρισαν; Πρόωρο τέλος για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου και το Νίκο Παππά; Τα σενάρια αρχίζουν να εντείνονται.

Καλά καλά δεν τα έφτιαξαν και χώρισαν; Πρόωρο τέλος για Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκο Παππά; Φουντώνουν τα σενάρια


Διαφ.

Χώρισαν Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκος Παππάς.

Αυλαία φαίνεται πως έπεσε στη σχέση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου και του Νίκου Παππά.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή Πρωινό ΣουΣού, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, υπάρχουν φήμες ότι η σχέση τους αποτελεί παρελθόν. Παρότι οι δυο τους πέρασαν το Πάσχα στο ίδιο νησί, την Πάρο, οι παρέες τους ήταν ξεχωριστές, και απέφυγαν τις συναντήσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκος Παππάς έχουν κάνει μπλοκ ο ένας τον άλλον στα social media.

Υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο σύντροφός της δεν είναι πια μαζί. Δεν ακολουθεί ο ένας τον άλλον στο Instagram. Επειδή έχουν σβηστεί και τα likes, ίσως δεν μιλάμε μόνο για unfollow αλλά μιλάμε για μπλοκ. Μάλλον κάτι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες γιατί ήταν μαζί στην Πάρο το Πάσχα, είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο OPEN.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία με την χαρακτηριστική της ευγένεια απέφυγε να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει την είδηση του χωρισμού της, η Βάλια Χατζηθεοδώρου επέλεξε να κρατήσει την ίδια διακριτική στάση που έχει επιλέξει να κρατά για την προσωπική της ζωή όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να μη δοθεί περισσότερη έκταση στο θέμα.

“Μικρή είχες πάρει και τις πέτρες”: Το χυδαία σχόλιο στη Βάλια Χατζηθεοδώρου & η αποστομωτική απάντησή της

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Στα Κουφονήσια επέλεξαν να κάνουν τις διακοπές τους φέτος η γνωστή παρουσιάστρια με τον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό. Μαζί τους είναι και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster.

Επιστρέφοντας στην Αθήνα, ο Fipster βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει έναν τοξικό χρήστη του TikTok, ο οποίος έκανε ένα άκρως χυδαίο σχόλιο για τη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ο γνωστός Youtuber διάβασε στην καλή του φίλη την κακεντρεχή ατάκα και στη συνέχεια η ίδια έδωσε την απάντησή της επιστρατεύοντας το χιούμορ της.

Στο βίντεο που μοιράστηκαν, ο Fipster λέει χαρακτηριστικά: Βάλια, εδώ λένε “Α, ρε Βάλια που μικρή είχες πάρει και τις πέτρες”. Τότε, η παρουσιάστρια απαντά με ψυχραιμία: Πού τις είχα πάει; Έκανα συλλογή με πέτρες και κοχύλια. Τώρα το έκοψα το άθλημα, γιατί πήρα πάρα πολλές πέτρες.
@fipsterr Replying to @efi_D ♬ original sound – Fipster


Πηγή

Διαβάστε επίσης: