Χαμός με την Μαρίνα Σάτι – Θαυμάστριες της την ξεματιάζουν διαδικτυακά για να πέσει ο πυρετός

May 9, 2024
Η Μαρίνα Σάτι βρίσκεται σε συνεχή προσοχή – Οι θαυμάστριές της την επικρίνουν online με σκοπό να ταρακουνηθεί.

Χαμός με την Μαρίνα Σάτι – Θαυμάστριες της την ξεματιάζουν διαδικτυακά για να πέσει ο πυρετός


Διαφ.

Έντονη ανησυχία στους Έλληνες φανς της Eurovision προκάλεσε η είδηση ότι η Μαρίνα Σάττι έχει παρουσιάσει φαρυγγίτιδα και έχει υψηλό πυρετό, μόλις λίγες ώρες πριν την εμφάνισή της στον Β’ ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού στο Μάλμε της Σουηδίας.

Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η Σάττι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας με το Ζάρι, ήταν σε κακή κατάσταση και υπήρχε κίνδυνος να μην εμφανιστεί καν στη σκηνή. Λίγες ώρες αργότερα, η ίδια προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τονίζοντας ότι ανυπομονεί για την αποψινή της εμφάνιση, καθησυχάζοντας ουσιαστικά το κοινό της.

Δείτε το βίντεο:

@sffpiglet

@SATTI φτυσε 3 φορες εισαι ματιαγμενη φουλ ???????????????? #eurovision2024greece???????? #gr #marinasatti #marinasattieurovision #zari #fy #fyp #mpesfy #mpesfypgamw

♬ ZARI – Marina Satti

@despoinaaramp

Greek grandmas on duty ???? Marina you are the best, no matter the results ❤️‍???? @SATTI @Eurovision #satti #sick #eurovision #semifinal #fyp #Zari

♬ escuchalaspalabrasdelasbrujaslossecretosescondidos – soapysopasoup ????

Κάτω από το post, το ξεμάτιασμα πέφτει σύννεφο με ακόλουθους και θαυμαστές να σχολιάζουν ότι την έχουν βάλει μαμάδες και γιαγιάδες να την ξεματιάσουν για να εμφανιστεί δυναμικά στη σκηνή! Κάποιοι μάλιστα προσεύχονται γράφοντας το Πάτερων Ημών!

Κάτω από το post, το ξεμάτιασμα πέφτει σύννεφο με ακόλουθους και θαυμαστές να σχολιάζουν ότι την έχουν βάλει μαμάδες και γιαγιάδες να την ξεματιάσουν για να εμφανιστεί δυναμικά στη σκηνή! Κάποιοι μάλιστα προσεύχονται γράφοντας το Πάτερων Ημών!

%CF%86%CE%B3%CE%B3%CF%86

%CE%B3%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%86%CE%B7%CE%B3%CE%B3%CF%86%CE%B7


Πηγή

Διαβάστε επίσης: