"Δεν κοιμάται εδώ τα βράδια" Δυστυχώς, έγινε γνωστό για Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ

May 9, 2024
Τα βράδια δεν κοιμάται εδώ. Δυστυχώς, έγινε γνωστό για την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Δεν κοιμάται εδώ τα βράδια Δυστυχώς, έγινε γνωστό για Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ


Διαφ.

Η ανακοίνωση του περασμένου Μαρτίου, στο οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε πως πάσχει από καρκίνο, συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη και συνεχίζει να απασχολεί. Για πρώτη φορά, λοιπόν, μετά την είδηση βόμβα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ εγκαταλείπει την γυναίκα του!

Στο Δουκάτο της Κορνουάλης βρίσκεται από εχθές (09.05.2024) ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Την ίδια στιγμή που η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει κάνοντας χημειοθεραπείες, ο σύζυγός της πραγματοποιεί το πρώτο του ταξίδι.

Αλλά υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτόν τον αποχωρισμό.

Για ποιο λόγο;

Ο πρίγκιπας επισκέφτηκε το Νιούκουεϊ για να εξετάσει την τοποθεσία του πρώτου έργου στέγασης αστέγων στο Δουκάτο της Κορνουάλης. Ο ίδιος συνάντησε και συνομίλησε με τους προγραμματιστές και τον διευθύνοντα σύμβουλο του St Petroc’s, της φιλανθρωπικής οργάνωσης του Δουκάτου. Επιπλέον, ο πρίγκιπας της Ουαλίας προβλέπεται να επισκεφθεί αργότερα οργανισμούς που συνδράμουν στη διαχείριση της υδάτινων περιοχών.

Σήμερα Παρασκευή 10/5 θα πραγματοποιήσει την πρώτη του επίσκεψη στα Isles of Scilly αφότου έγινε δούκας της Κορνουάλης το 2022.

Ειδικότερα, σκοπεύει να συναντήσει τους χειριστές του λιμανιού του St. Mary και το προσωπικό του νοσοκομείου του νησιού.

Το Δουκάτο είπε ότι συνεργάζεται με το Συμβούλιο των Νήσων Σίλι για την κατασκευή μιας νέας ολοκληρωμένης εγκατάστασης υγείας και κοινωνικής φροντίδας σε γη που ανήκει δίπλα στο Κοινοτικό Νοσοκομείο St Mary’s.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: