Φρiκη και απoτρoπιασμός: Nεκρό βρέφoς σε σακούλα στη χωματερή – Την άνοιξαν και δάκρυσαν με αυτό που αντίκρισαν

May 11, 2024

Φρiκη και απoτρoπιασμός: Nεκρό βρέφoς σε σακούλα στη χωματερή – Την άνοιξαν και δάκρυσαν με αυτό που αντίκρισαν


Διαφ.

Στη Βραυρώνα ξέσπασε μια σοκαριστική υπόθεση που έχει καθηλώσει τη δημόσια συζήτηση και τα μέσα ενημέρωσης. Ένα βρέφος εντοπίστηκε νεκρό υπό συνθήκες που έως τώρα δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη γέννηση, οι γονείς του παιδιού, που φέρεται να είναι κατάγονται  από το Νεπάλ, το πέταξαν στα σκουπίδια. Το παιδί δεν έχει ακόμη εντοπιστεί!

Η Δράση των Αστυνομικών Αρχών

Άμεσα μετά την αναφορά, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν μια σειρά από ενέργειες για τη διερεύνηση της υπόθεσης. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η μητέρα του νεογνού επισκέφθηκε το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» το προηγούμενο βράδυ με συμπτώματα αιμορραγίας, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν έγκυος. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να καθορίσουν αν είχε πραγματοποιηθεί αποβολή ή κανονικός τοκετός. Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που φέρεται να καταγράφει τον πατέρα να πετά το νεογνό στα σκουπίδια.

Οι αρχές συνέχισαν τις έρευνες στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε το ζευγάρι. Το νεογνό, ωστόσο, παραμένει αγνοούμενο, και η έρευνα παραμένει ενεργή. Στο δωμάτιο εντοπίστηκαν ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία, όπως στη λεκάνη της τουαλέτας και στα σεντόνια, προσθέτοντας ένα ακόμη στοιχείο μυστηρίου στην υπόθεση.

Τρέχουσα Κατάσταση της Έρευνας

Η έρευνα συνεχίζεται με ένταση, χωρίς ακόμη να έχουν διευκρινιστεί τα ακριβή γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του νεογνού. Αυτό που απομένει να αποσαφηνιστεί είναι εάν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν ήταν ζωντανό και έπειτα εγκαταλείφθηκε από τους γονείς του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: