“Πού πήγαν τα μαλλιά;”: Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε για πρώτη φορά με αγορέ κούρεμα & άφησε άφωνους τους fans της

May 11, 2024

“Πού πήγαν τα μαλλιά;”: Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε για πρώτη φορά με αγορέ κούρεμα & άφησε άφωνους τους fans της


Διαφ.

Η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε με κοντό ξανθό μαλλί, στο εξώφυλλο του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Χρυσόψαρα», που θα κυκλοφορήσει, από την Panik Gold, την Παρασκευή 17 Μαΐου.

Ειδικότερα, η απόλυτη Ελληνίδα σταρ παρουσιάζει το νέο της single, με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα, τόσο στη μουσική, όσο και στους στίχους.

Η Άννα Βίσση με κοντό ξανθό μαλλί

Πρόκειται για ένα μοντέρνο τραγούδι, που συνδυάζει αριστοτεχνικά διαφορετικά είδη μουσικής και ερμηνείας, σε ένα «εκρηκτικό» αποτέλεσμα, με την τραγουδίστρια να συνεχίζει τις επιτυχίες, μετά τα τραγούδια «Λεκές» και «Προτιμώ ‘24».

Η μεταμόρφωση της Άννας Βίσση

Τα ‘χασαν οι πελάτες: Επική Άννα Βίσση πήγε για ψώνια σε σούπερ μάρκετ & άρχισε να τραγουδά σε όλο το μαγαζί

Η Άννα Βίσση, μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της Ελλάδας, έκανε πρόσφατα ένα ταξίδι εκτός των συνηθισμένων περιοχών εμφανίσεών της, επισκεπτόμενη το νησί της Σκύρου.

Αυτή η εκδρομή, όμως, δεν ήταν μία απλή απόδραση από την καθημερινότητα, καθώς η Βίσση μας χάρισε ένα απρόσμενο και μαγευτικό στιγμιότυπο που κατέγραψε και μοιράστηκε μέσω TikTok.

Αυθόρμητη Εμφάνιση στο Σούπερ Μάρκετ:

Ενώ η Άννα Βίσση βρισκόταν σε ένα τοπικό σούπερ μάρκετ της Σκύρου για τα καθημερινά της ψώνια, ένα απρόσμενο γεγονός την έκανε το κέντρο της προσοχής. Η νέα της επιτυχία, το τραγούδι «Λεκές», άρχισε να ακούγεται από τα ηχεία του καταστήματος, προκαλώντας την Βίσση να αντιδράσει αυθόρμητα τραγουδώντας live μέσα στο μαγαζί.

Η Αντίδραση του “Κοινού”:

Οι πελάτες και οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ έδειξαν ένθουσιασμό και χαρά, καθώς η αγαπημένη τραγουδίστρια τους προσέφερε μια ανεπανάληπτη και προσωπική εμπειρία. Η Βίσση, γνωστή για την ικανότητά της να συνδέεται με το κοινό της, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ικανή να μετατρέπει κάθε στιγμή σε ένα μοναδικό σόου.

Δείτε το Βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: