“Ξέχασε” τον Πρίγκιπα Νικόλαο με τον πιο όμορφο: Τατιάνα Μπλάτνικ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστού Έλληνα

May 11, 2024

“Ξέχασε” τον Πρίγκιπα Νικόλαο με τον πιο όμορφο: Τατιάνα Μπλάτνικ βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο γνωστού Έλληνα


Διαφ.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, γνωστή για την προηγούμενη σχέση της με τον Νικόλαο, πρώην πρίγκιπα της Ελλάδας, ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή της μετά την αναπάντεχη είδηση του διαζυγίου τους. Αυτή τη φορά, η Τατιάνα φαίνεται να έχει βρει καινούρια αγάπη, καθώς φημολογείται ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Γιώργο Μπαρμπαλιά.

Ποιος είναι ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς;

Ο Γιώργος Μπαρμπαλιάς είναι γόνος μιας διάσημης και κοσμικής οικογένειας των ’80, με πλούσιο κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ. Οι λεπτομέρειες γύρω από τη σχέση τους αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή “Το Πρωινό” από τον δημοσιογράφο Πάνο Βήττα, με την είδηση να διαδίδεται γρήγορα στα μέσα. Ο Πάνος Βήττας δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι την είδηση διάβασε στο nassosblog.gr.

Τα πρόσωπα με τα οποία έχει έρθει κοντά η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο

Ο Πάνος Βήττας είχε μιλήσει ξανά για τα πρόσωπα τα οποία έχουν έρθει κοντά στην Τατιάνα Μπλάτνικ όσο εκείνη βρίσκονταν σε διάσταση με τον Νικόλαο. Χαρακτηριστικά, το πρωί της Πέμπτης (25/4) είχε σχολιάσει: “Έχει βγει στα μανταλάκια, αν μπορούμε να το πούμε ευγενικά και πρέπει να πούμε επίσης ότι υπήρξε μία διάσταση, γιατί η Τατιάνα πριν από τον συγκεκριμένο (άνδρα) που ακούγεται, είχε ένα ακόμη πρόσωπο πολύ κοντά της. Όταν άλλωστε είσαι εν διαστάσει, είσαι ελεύθερος να γνωρίσεις κόσμο και να κάνεις τις επιλογές σου. Εγώ γνωρίζω για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ωστόσο δε γνωρίζουμε την εθνικότητα του. Ο νυν, από ότι γνωρίζουμε μάλλον είναι Έλληνας απλά διεθνούς φήμης, αφού είναι λίγο δύσκολο να είμαστε και ακριβείς, όταν είναι κάποιος International”.

Ρούχα 5 χιλιάδων ευρώ: Η Τατιάνα Μπλάτνικ, ζει στην απόλυτη χλιδή μετά το διαζύγιο, τη ζήλευαν & οι Βασίλισσες

Η Τατιάνα Μπλάτνικ εμφανίστηκε στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο με ένα κομψό μπλε σύνολο, το απόγευμα της Παρασκευής (26-04).

Συνοδευόμενη από την Άννα Μαρία, η Τατιάνα Μπλάτνικ έφτασε στο Παναθηναϊκό Στάδιο μόλις μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Νικόλαο.

Τατιάνα Μπλάτνικ Τατιάνα Μπλάτνικ

Η ενδυματολογική επιλογή της Τατιάνας Μπλάτνικ περιλάμβανε ένα εντυπωσιακό μπλε ρουά σύνολο, το οποίο απαρτιζόταν από ένα ολόσωμο κορμάκι με μακριά μανίκια και V-λαιμό από τον οίκο Zeus+Δione, το οποίο εκτιμάται στα 570 ευρώ, και ένα υφασμάτινο παντελόνι με wide leg γραμμή, το οποίο ανέρχεται στα 590 ευρώ.

Τατιάνα Μπλάτνικ

Το επιλέγμένο της σύνολο συνδυάστηκε με μπεζ σανδάλια και εντυπωσιακά σκουλαρίκια και περιδέραιο που ταιριάζουν αρμονικά, ενώ ολοκληρώθηκε με μια ξεχωριστή τσάντα από τον οίκο Olympia Le-Tan Paris, η οποία εκτιμάται στα 1,450 ευρώ. Καθώς περίμεναν την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας, οι δύο γυναίκες κατέλαβαν θέση στα διαζώματα.

Η τελετή παράδοσης ξεκίνησε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τη Νάνα Μούσχουρη να αποδίδει με μεγαλοπρέπεια τους Εθνικούς Ύμνους της Ελλάδας και της Γαλλίας, ενώ η εκδήλωση παρουσίαζε ο Νίκος Αλιάγας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: