Bαρύ πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: Ανακοίνωσε την μεγάλη απώλεια “Γίνομαι η πιο αδύναμη ύπαρξη”

May 11, 2024
Η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε με μεγάλο πένθος τη μεγάλη απώλεια της, λέγοντας Γίνομαι η πιο αδύναμη ύπαρξη.

Bαρύ πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: Ανακοίνωσε την μεγάλη απώλεια “Γίνομαι η πιο αδύναμη ύπαρξη”


Διαφ.

Η εβδομάδα έκλεισε με έναν ιδιαίτερα δυσάρεστο τρόπο για τη Δανάη Μπάρκα, καθώς έχασε ένα αγαπημένο της πρόσωπο. Η γνωστή παρουσιάστρια, μέσα από τη συγκινητική της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα την Παρασκευή 10 Μαΐου, μοιράστηκε τη θλίψη της με τους ακόλουθούς της, κρατώντας όμως την ταυτότητα του αποθανόντος εμπιστευτική.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα:

Κάποια ταξίδια γίνονται για πολύ δυσάρεστους λόγους. Ένας απ’ αυτούς είναι ο αποχαιρετισμός. Όταν δηλαδή φτάνει η ώρα που πρέπει να δεχτείς πως κάποιους ανθρώπους δεν θα τους ξανά συναντήσεις, δεν θα τους ξανά αγκαλιάσεις, δεν θα ξανά ακούσεις τη φωνή τους.

Ένα από αυτά τα ταξίδια ήταν το σημερινό. Ποτέ δεν τα πήγαινα ή δεν θα τα πάω καλά με το φευγιό των γύρω μου. Είτε είναι πιο κοντινοί είτε πιο μακρινοί. Ο θάνατος είναι κάτι που με συνταράσσει και προσπαθώ με διάφορους τρόπους να το ξορκίσω. Όταν αντιλαμβάνομαι πως δεν έχω την ευκαιρία να δω κάποιον που έχω συνδυάσει με συγκεκριμένες φάσεις της ζωής μου ή ότι δεν θα ρωτάω πια τι κάνει?, εκεί γίνομαι η πιο αδύναμη ύπαρξη που ξέρω. Μπορεί να μην έχει η κάθε περίπτωση την ίδια διάρκεια αλλά τις πρώτες ώρες συμβαίνει πάντα το ίδιο. Φόβος, στεναχώρια και απορία.

width=1280

Δεν θα μείνω στο ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος σήμερα ή ποσό κοντά ήμασταν ή πώς τον γνώρισα …αυτό που σκέφτομαι γυρνώντας είναι η σημαντικότητα του εμείς. Η σημαντικότητα του δεσίματος που δημιουργείται με τις μικρές οικογένειες που αποκτούμε στην ζωή μας και που στο τέλος όλα ξεπερνιούνται πιο εύκολα όταν είμαστε κοντά ο ένας με τον άλλον.

Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή περνώντας τα χρόνια, ίσως τοποθετούνται διαφορετικά μέσα μας οι καταστάσεις αλλά όταν υπάρχει αληθινή αγάπη και στήριξη όλα μα όλα είναι πιο ομαλά. Η αγκαλιά είναι γιατρικό. Πάντα το συνειδητοποιώ στα μεγάλα γεγονότα που μου συμβαίνουν ή καλούμαι να αντιμετωπίσω.

Στους χαμούς, στα δύσκολα, στις αποφάσεις και στις χαρές. Παντού η αγκαλιά. Ακόμα κι από αγνώστους αν το σκεφτείς, όταν είναι αγνή κι αληθινή η αγκαλιά μόνο χαμόγελο σου αφήνει. Μόνο γαλήνη. Να αγκαλιάζετε και να αγκαλιάζεστε. Ένας κόσμος με περισσότερες αγκαλιές (θα) είναι πιο υποφερτός. Καλό ταξίδι σπάνιε Σ. μας. Όλες οι φωτογραφίες που έχω μαζί σου είναι μόνο με ένα πλατύ χαμόγελο κι αυτό θα μείνει και θα το λέω πάντα. Η θέα αυτή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια.

Ζήλεψε τη δόξα της Μαρίνας: Η Δανάη Μπάρκα μεταμορφώθηκε σε Σάττι & προκάλεσε σούσουρο, χαμός με το βίντεό της

Η Δανάη Μπάρκα έγινε Μαρίνα Σάττι και τραγούδησε το “Ζάρι”, σε ένα επικό βίντεο, λίγες ώρες πριν από τον Β’ Ημιτελικό της Eurovision, που διεξήχθη χθες, Πέμπτη, το βράδυ, όπου η Ελλάδα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό.

Η Δανάη Μπάρκα προσποιήθηκε τη Μαρίνα Σάττι

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, αναπαριστά το σκηνικό από το Ζari Unplugged και προσποιείται ότι τραγουδά, ενώ ακούγεται η φωνή της Μαρίνας Σάττι.

Το επικό βίντεο της Δανάης Μπάρκα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: