Όλη η τύχη πάνω τους από Δευτέρα: Ταύροι & 4 ακόμη Ζώδια θα «λουστούν» με λεφτά, λέει ο Κώστας Λεφάκης

May 11, 2024
Από Δευτέρα, οι Ταύροι και άλλα 4 Ζώδια θα έχουν την τύχη με τους, σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη.

Όλη η τύχη πάνω τους από Δευτέρα: Ταύροι & 4 ακόμη Ζώδια θα λουστούν με λεφτά, λέει ο Κώστας Λεφάκης


Διαφ.

Κατά τον έγκρυτο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, την προσεχή εβδομάδα (13-19/5) ορισμένα ζώδια θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και έκπληξεις, αν και η κατάσταση δεν θα είναι τόσο δύσκολη όσο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Σύμφωνα με τον αναγνωρισμένο αστρολόγο, ορισμένα από τα 12 ζώδια πρόκειται να βιώσουν μια εξαιρετικά ευνοϊκή εβδομάδα, με μερικά από αυτά να γνωρίζουν και μεγαλύτερη ευτυχία.

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

width=1254

Κριός

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας φαίνεται αισθητή, αυξάνοντας την κινητικότητά σας, αλλά και την αναστάτωση γύρω σας. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας εστιάζει σε οικογενειακές υποχρεώσεις ή φέρνει στο φως ξεχασμένες υποθέσεις που απαιτούν προσοχή. Ο Άρης στο ίδιο ζώδιο επισημαίνει νευρικότητα και δημιουργικότητα, με την καλή του σχέση με τον Πλούτωνα να σας βοηθάει σε μάχες ή να αποφεύγετε δυσκολίες. Τέλος, η Αφροδίτη στον Ταύρο ενισχύει την τύχη σας στον τομέα του έρωτα και των οικονομικών σε μεσαία κλίμακα.

Ταύρος

Οι ημέρες θα περάσουν γρήγορα με την επιτάχυνση της πορείας του Ερμή που ετοιμάζεται να μεταβεί στο ζώδιό σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο προσφέρει προστασία ενάντια σε οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια ή απειλή από τρίτους. Ο Άρης παραμένει στο παρασκήνιο από τη θέση του στον Κριό, κάτι που απαιτεί προσοχή. Ο Δίας διατηρεί στενή επαφή με τον Ουρανό, φέρνοντας απροσδόκητα περιστατικά. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα, χωρίς ωστόσο να διαλευκάνονται. Οι πιο φιλόδοξοι του ζωδίου σας θα εστιαστούν σε νέα γεγονότα στην εργασία και την καριέρα τους.

Δίδυμοι

Οι προσεχείς μέρες δεν θα είναι αναμφισβήτητα εύκολες, καθώς οι υποχρεώσεις και οι απρόβλεπτες καταστάσεις αυξάνουν τον φόρτο εργασίας και περιορίζουν τον ελεύθερο σας χρόνο. Η συνύπαρξη του Άρη και του Ερμή στον Κριό σας σας καθιστά διορατικούς, αποφασιστικούς και κάπως τολμηρούς. Ωστόσο, πρέπει να διατηρήσετε έναν σωστό βαθμό εκφραστικότητας για να μην υπάρξουν αρνητικές συνέπειες. Τα συναισθήματά σας είναι σε μετάβαση, ενώ ο απαιτητικός χαρακτήρας στον επαγγελματικό τομέα αρχίζει να ξεκουράζει. Επιδιώξτε λύσεις για τα οικονομικά ζητήματα με κάθε δυνατό τρόπο.

width=1254

Η νέα σελήνη στον Ταύρο δίνει έναν ρεαλιστικό και πρακτικό τόνο στις επόμενες μέρες. Πολλά εξωτερικά γεγονότα θα απορροφήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας. Στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, κάποιος αγαπημένος σας αντιμετωπίζει ένα επείγον πρόβλημα που απαιτεί την υποστήριξή σας ή την κατανόησή σας. Παρά την ένταση, είναι κατάλληλη στιγμή για να λάβετε αποφάσεις ή να εξερευνήσετε νέα μονοπάτια.

Λέων

Η συνύπαρξη του Ήλιου, του Ουρανού, του Δία και της Αφροδίτης στον Ταύρο δημιουργεί ένα πλήθος καταστάσεων και ανθρώπων στον επαγγελματικό τομέα. Συνιστάται η προσοχή σε κάθε εξέλιξη σε αυτό το πεδίο και η αποφυγή λανθασμένων ενεργειών ή άκαιρων πρωτοβουλιών. Παράλληλα, καθώς ο χρόνος περνάει, η κατάσταση βελτιώνεται και αρχίζετε να κατανοείτε τι πρέπει να κάνετε και τι να αποφύγετε στους βασικούς τομείς της ζωής σας. Συμβουλεύεται να επιμεληθείτε τις δημόσιες εμφανίσεις σας και να προβείτε σε κινήσεις που θα αυξήσουν τη δημοτικότητά σας.

Παρθένος

Σιγά-σιγά, το περιβάλλον βελτιώνεται για εσάς και ανακάμπτετε μετά από δύο ανήκουστα δύσκολους μήνες. Οι επόμενες μέρες είναι πιο κατάλληλες για να αναλάβετε πρωτοβουλίες προς την προώθηση υποθέσεων που έχουν μείνει στάσιμες, είτε αυτές αφορούν νομικά, κοινωνικά ή επιχειρηματικά θέματα. Ο Ερμής στον Κριό ίσως διατηρήσει για λίγο ακόμα τη νευρικότητά σας και τις πιέσεις που δέχεστε από το περιβάλλον σας. Όσο για τους φοιτητές και τους εμπόρους του ζωδίου σας, μπορούν να ελπίζουν σε γρήγορες επιτυχίες και στη βελτίωση της ποιότητας των δραστηριοτήτων τους.

width=680

Ζυγός

Ο Άρης αντιμετωπίζεται απέναντι από το ζώδιό σας, φέρνοντας μια αίσθηση παρελθοντικών δυσκολιών που, παρόλα αυτά, δεν είναι τόσο δυσάρεστη όσο μπορεί να φανεί αρχικά. Η Αφροδίτη, ως κυβερνήτης του ζωδίου σας, από τη θέση της στον Ταύρο, συμβάλλει στην υλοποίηση παλαιότερων σκέψεων ή συζητήσεων με τρίτους. Γενικότερα, αυτή η περίοδος έχει ένα μεταμορφωτικό χαρακτήρα, καθώς τα γεγονότα ή η ανθρώπινη συμπεριφορά συχνά εξυπηρετούν τις δικές σας ανάγκες ή συνδράμουν στην προώθηση των στόχων σας.

Σκορπιός

Στον εργασιακό χώρο, παρατηρείται μια χαρακτηριστική κίνηση, ενώ οι επιδόσεις σας βελτιώνονται και οι διαδικασίες τρέχουν πιο ομαλά, ανακτώντας το χαμένο χρόνο από τον προηγούμενο μήνα Απρίλιο. Παράλληλα, αποκαθίσταται μια τάξη που είχε χαθεί για αρκετό διάστημα σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Η Αφροδίτη στον Ταύρο εστιάζει στις ερωτικές σας ανάγκες, ενώ ο Δίας με τον Ουρανό δίπλα της συνθέτουν μια πρόκληση, αλλά και μια ενδιαφέρουσα πρόκληση. Η κατάκτηση και η επιτυχία σε αυτήν την αναμέτρηση θα κριθούν από εσάς.

Τοξότης

Η περίοδος είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αν και όχι ιδιαίτερα ήρεμη ή εύκολη. Ωστόσο, είναι πολύ πιο δυναμική σε σύγκριση με τους προηγούμενους μήνες. Η Άνοιξη εξελίσσεται με έντονο και επεισοδιακό τρόπο, προσφέροντας νέες εμπειρίες και εικόνες. Η διάθεσή σας βελτιώνεται και οι προκλήσεις του μέλλοντος αυξάνονται. Αν και δεν μπορείτε να ακριβολογήσετε τη φύση τους ή τον τρόπο που θα επιλύσετε τα ζητήματα, αισθάνεστε εσωτερικά πιο ικανοποιημένοι και πλησιάζετε με αυτοπεποίθηση στο να επιτύχετε αυτά που παλιότερα φαινόταν αδύνατο.

width=680

Αιγόκερως

Η συγκέντρωση πλανητών στο Ταύρο εστιάζει στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα και τις σχέσεις σας με ανθρώπους του κοντινού ή ευρύτερου περιβάλλοντός σας. Οι διάφορες πλανητικές θέσεις που διαμορφώνονται εξυπηρετούν τις ανάγκες σας, ενισχύουν την εικόνα σας εκεί όπου επιθυμείτε, ενώ παρέχουν επίσης ευκαιρίες για σημαντικές επιτυχίες ή ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Είναι στα χέρια σας να αποδείξετε την αποτελεσματικότητά σας και να απολαύσετε έντονες στιγμές αγάπης.

Υδροχόος

Η κατάσταση για εσάς είναι λίγο αβέβαιη ή διχασμένη. Οι πρωτοβουλίες και οι επιθυμίες σας φαίνεται να προχωρούν καλά, με τις πρώτες να είναι αποδοτικές και τις δεύτερες να υλοποιούνται. Ωστόσο, υπάρχει μια επίμονη σειρά πιέσεων ή υποχρεώσεων στους τομείς του σπιτιού και της εργασίας, η οποία θα σας δημιουργήσει ανησυχία σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Τέλος, γίνεστε πιο προνοητικοί και προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, προκειμένου να μην αφήσετε να εξανεμιστούν.

Ιχθύς

Είναι μια περίοδος ενέργειας, δραστηριότητας και αυξημένων μετακινήσεων για το σύντομο διάστημα αυτό. Πολλά πράγματα αλλάζουν και αποκτούν νέα υπόσταση, συμπεριλαμβανομένων των συμπεριφορών ανθρώπων και των προγραμμάτων που έχετε σχεδιάσει. Μην απογοητεύεστε από αυτές τις αλλαγές. Γνωρίζω ότι έχετε δοκιμαστεί πολύ πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά όλα, παρά τη συνεχή τους μεταβλητότητα, στοχεύουν στο καλό σας, ακόμα και αν αυτό αργεί να φανεί. Κοιτάξτε το μέλλον με πιο αισιόδοξο τρόπο και αντέξτε το βάρος της σκιάς του Κρόνου, η οποία επιμένει να σας συνοδεύει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: