Μόλις «έσκασε»: Χωρίζουν Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου, η κίνηση που “πρόδωσε” το τέλος 2,5 χρόνια μετά το παιδί

May 11, 2024

Μόλις «έσκασε»: Χωρίζουν Κουτσόπουλος – Μιχαλοπούλου, η κίνηση που “πρόδωσε” το τέλος 2,5 χρόνια μετά το παιδί


Διαφ.

Οι φήμες για τον χωρισμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου μεταφέρθηκαν στην εκπομπή «Επί τόπου» από την Τζώρτζια Συρίχα.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους. Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα», ανέφερε η Τζώρτζια Συρίζα.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου 3,5 χρόνια, από τον Νοέμβριο του 2021. Ξεκίνησαν να συζητούν τότε και ο γιος τους γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022.

«Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram», τόνισε.

Του απάντησε όπως έπρεπε: Παίκτης στο Masterchef είπε κάτι για την Χρύσα Μιχαλοπούλου κι ο Κουτσόπουλος… αντέδρασε

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στο MasterClass της Κυριακής, δέχτηκε μία ερώτηση από έναν διαγωνιζόμενο και η αντίδρασή του ήταν… αναπάντεχη.

Ο σεφ έδειχνε τις τεχνικές για τη συνταγή για ραβιόλια γεμιστά, όταν δέχτηκε μια ερώτηση από τον παίκτη Γιώργο Πορφύρη.

Αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε δηλώσει ότι με το καινούριο μέλος στην οικογένεια τώρα περνά εξαιρετικά. «Εγώ περνάω εξαιρετικά. Ο μικρός είναι φοβερός», είπε. Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε στην ερώτηση του Γιώργου Πορφύρη για το αν του μοιάζει ο γιος του: «Δεν θέλουμε να μας μοιάσει. Έχεις δει τη μαμά του;».

«Ναι», απάντησε ο παίκτης του MasterChef. «Ε, ωραία, στη μαμά του να μοιάσει ρε φίλε», συνέχισε ο σεφ.

«Είμαστε φίλοι στο Facebook», σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Πορφύρης.

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τράβηξε ένα μαχαίρι από τον πάγκο και γύρισε στον Παύλο Λούλη που τον βοηθούσε στο masterclass: «Παιδί μου συνέχισε λίγο, έχω μια δουλειά».

Και συνέχισε απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Πορφύρη: «Αν είσαι φίλος στο Facebook όπως νόμιζε η μητέρα μου κάποια στιγμή. Γιατί της λέω θα πάω σε μια συναυλία Σωκράτη. Μου λέει “είμαστε φίλοι με τον Σωκράτη”. Της λέω “τι εννοείς; Είσαι φίλη με τον Μάλαμα;». Ναι μου λέει, είμαστε στο Facebook».

Και κατέληξε: «Οπότε ελπίζουμε να μοιάσει στη μαμά του».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: