“Έκανα τεράστια γκάφα. Λάθος μου”: Η δημόσια συγγνώμη της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα της εκπομπής & οι εξηγήσεις

May 12, 2024
Έκανα μια τεράστια λάθος. Ναταλία Γερμανού ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην τηλεόραση και παρείχε εξηγήσεις.

Έκανα τεράστια γκάφα. Λάθος μου: Η δημόσια συγγνώμη της Ναταλίας Γερμανού στον αέρα της εκπομπής & οι εξηγήσεις


Διαφ.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής του Καλύτερα δε γίνεται που μεταδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια δήλωση που απαιτούσε διόρθωση. Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τη συμμετοχή της Ισραηλινής τραγουδίστριας στη Eurovision, υποστήριξε ότι εκπροσωπεί τη χώρα της και όχι την κυβέρνηση του Νετανιάχου.

Συγγνώμη Μετά από Αντιδράσεις στα Social Media

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, η Γερμανού ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό της για το σχόλιο αυτό, το οποίο αναδείχθηκε ως εσφαλμένο μετά από ενημερώσεις που δέχτηκε μέσω των social media. Η παρουσιάστρια τόνισε τη σημασία της ακρίβειας στις δημόσιες δηλώσεις και εξέφρασε τη λύπη της για τυχόν παρεξήγηση που προκλήθηκε.

Ναταλία Γερμανού: Τα Όσα Ανέφερε

Όπως είπε χαρακτηριστικά πριν αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές: Όταν κάνω γκάφες θέλω να ζητάω συγγνώμη. Είπα στην αρχή της εκπομπής για την ισραηλινή εκπρόσωπο, την Έντεν, ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια, αλλά δεν εκπροσωπεί τον Νετανιάχου, τη χώρα της εκπροσωπεί. Λάθος, μου έστειλαν πολλοί φίλοι μήνυμα και μου είπαν ότι κάνω λάθος και ότι εκπροσωπεί τον Νετανιάχου.

Η ίδια δήλωσε ότι μόλις τελειώσει η Eurovision θα ξαναβάλει τη στρατιωτική της στολή και θα πάει να πολεμήσει στον πόλεμο με το Ισραήλ. Άρα λοιπόν, δικό μου το λάθος και ζητώ συγγνώμη γιατί έτσι έχω μάθει να κάνω πάντω. Παίρνω πίσω αυτό που είπα για το κορίτσι, τόνισε.

Δείτε Παρακάτω το Βίντεο:

Τεράστια βιβλιοθήκη, παντού πορτρέτα του Φρέντυ, κάτασπρος καναπές: Η Ναταλία Γερμανού μας έβαλε στο σαλόνι της

Η Ναταλία Γερμανού φαίνεται να εκτιμά τα social media, αλλά σπανίως αποκαλύπτει προσωπικές πτυχές της ζωής της μέσω φωτογραφιών.

Ναταλία

Συνήθως, η παρουσιάστρια δημοσιεύει στιγμιότυπα από την εκπομπή της ή επιλέγει να μοιραστεί στιγμές που επιθυμεί χωρίς, ωστόσο, να δίνει πολλές λεπτομέρειες.

Αυτή τη φορά, ωστόσο, μας εξέπληξε ανεβάζοντας μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της, και συγκεκριμένα από το σαλόνι της.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ναταλία

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται αποκάλυψε μπροστά στις κάμερες τις αλλαγές που ετοιμάζονται για την εκπομπή της εν όψει της νέας σεζόν.

Συνεχίζουμε τη νέα σεζόν, ίσως υπάρξει κάποια διαφοροποίηση μπροστά, θα δούμε, δεν μπορώ να σας πω ακόμα πολλά. Αλλά, σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές θεματικές, στο περιεχόμενο και σίγουρα θα υπάρξει ένα extreme make over στο πλατό, στους τίτλους, στο πλατό. Θα αλλάξουμε πολλά. Δεν ξέρω αν θα έχουμε αφαιρέσεις. Έχουμε ένα υποψήφιο ευρωβουλευτή, είναι όλα σε αναμονή, είπε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time και συνέχισε:

Αφουγκραζόμαστε την επικαιρότητα αλλά χωρίς να κάνουμε σκληρή δημοσιογραφία γιατί δεν είμαστε ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι. Υπάρχουν δημοσιογραφικές εκπομπές που χειρίζονται αυτά τα θέματα καλύτερα. Νομίζω ότι όλοι εμείς στο “Καλύτερα δε Γίνεται” προτιμάμε να ασχολούμαστε με θέματα που μας πάνε, να κάνουμε το σχόλιό μας, πιστεύω ότι ο κόσμος το περιμένει από εμάς. Ίσως η εκπομπή γίνει λίγο πιο magazino. Βέβαια οι συνεντεύξεις θα παραμείνουν.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: