«Είμαστε Έλληνες… Τούρκοι»: Σάλος με τις δηλώσεις που έκαναν οι χορευτές της Μαρίνας Σάττι – Διέρρευσε βίντεο

May 12, 2024
Είμαστε Έλληνες… Τούρκοι: Προκαλείται αναστάτωση από τις δηλώσεις των χορευτών της Μαρίνας Σάττι – Βίντεο διέρρευσε

Είμαστε Έλληνες… Τούρκοι: Σάλος με τις δηλώσεις που έκαναν οι χορευτές της Μαρίνας Σάττι – Διέρρευσε βίντεο


Διαφ.

Η Μαρίνα Σάττι δεν απέσπασε τη βαθμολογία που ήθελε στη φετινή Eurovision και κατέκτησε την 11η θέση, αν και η εμφάνισή της ξεσήκωσε τους θεατές του σταδίου στο Μάλμε της Σουηδίας. Ωστόσο, δηλώσεις που έκαναν δύο από τους χορευτές της Μαρίνας Σάττι ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με βίντεο που ανέβηκε στο YouTube, δύο από τους χορευτές δίνουν συνέντευξη σε κανάλι του Αζερμπαϊτζάν και μιλώντας τούρκικα περιγράφουν την εμπειρία τους δίπλα στη Μαρίνα Σάττι και τη σκηνή της Eurovision.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την καταγωγή τους οι δύο χορευτές, Hüso Çetintaş και Yasin Ahmetoğlu, αναφέρουν ότι είναι Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης.

Η δήλωσή τους αυτή ήταν αρκετή να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει ότι υπάρχει τουρκική μειονότητα στη Δυτική Θράκη και αναφέρεται σε μουσουλμανική μειονότητα της περιοχής.

Σαρίφ Σάττι: Ο άγνωστος αδερφός της Μαρίνας που μοιάζουν σαν δίδυμα και η ομοιότητα με τον πατέρα τους

Η Μαρίνα Σάττι, παρά την πρόσφατη αναμέτρηση με τη φαρυγγίτιδα, εντυπωσίασε το κοινό με την εκρηκτική της εμφάνιση στη Eurovision, στη Malmö Arena. Η ενέργεια και το χαμόγελό της στη σκηνή έδειχναν ότι όχι μόνο κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες, αλλά και να ξεσηκώσει το κοινό.

Η κυρία Χαρούλα και ο αδερφός της Μαρίνας, Σαρίφ, μαζί με αρκετούς φίλους της τραγουδίστριας, βρέθηκαν ανάμεσα στο κοινό της Malmö Arena, για να την υποστηρίξουν. Η παρουσία τους ενίσχυσε την θετική ενέργεια και τον ενθουσιασμό, δίνοντας στη Μαρίνα έξτρα δύναμη για την παράστασή της.

Συγκινητικές Στιγμές μετά την Εμφάνιση

Μετά την εκρηκτική της εμφάνιση, η Μαρίνα έλαβε τη θερμή αγκαλιά της μητέρας της και του αδερφού της. Η κυρία Χαρούλα και ο Σαρίφ έσπευσαν να την συγχαρούν, εκφράζοντας την υπερηφάνεια και την αγάπη τους για την επίδοσή της.

Το φιλί της μαμάς της και η συγκίνηση

Τα μάτια της κυρίας Χαρούλας, της μαμάς της Σάττι ήταν αυτά που τα είπαν όλα, αφού έλαμπαν από ευτυχία για την επιτυχία της κόρης της και την αγάπη που έχει δεχθεί από Έλληνες και ξένους fans του διαγωνισμού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι και συνεχίζουμε. Ένιωσα συγκινημένη όταν την είδα στη σκηνή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: