Περιζήτητος γαμπρός ο Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η τεράστια ολόλευκη σπιταρόνα στην Πάρο και τα πορτρέτα του Πάριου

May 12, 2024

Περιζήτητος γαμπρός ο Μιχαήλ Βαρθακούρης: Η τεράστια ολόλευκη σπιταρόνα στην Πάρο και τα πορτρέτα του Πάριου


Διαφ.

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης φωτογράφησε αγαπημένες γωνιές του σπιτιού του στην Πάρο και ξεχώρισαν τα πορτραίτα του πατέρα του αλλά και η αισθητική του χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που δημοσίευσε σε Instagram story ξεχωρίζει ένα κάδρο ζωγραφισμένο με μολύβι και αυτό δεν είναι άλλο από το πορτραίτο του πατέρα του.

Σε επόμενο βίντεο απαθανάτισε τη θέα στη θάλασσα και δεύτερο πλάνο βιντεοσκόπησε το λευκό πιάνο στο σαλόνι, υπό τις μελωδίες της μουσικής του πατέρα του.

Δεν περνούν απαρατήρητοι οι λευκοί τοίχοι, ο ευρύχωρος χώρος αλλά και οι λεπτομέρειες που χαρίζουν στον χώρο μια μοναδική ταυτότητα, όπως το φωτιστικό αλλά και η ξύλινη κουνιστή καρέκλα.

Δεν πήρε το ταλέντο του μπαμπά, τα παράτησε όλα, έγινε αγρότης: Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης καμαρώνει το μποστάνι του

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης μπορεί να έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών του και να ασχολείται με τη φωτογραφία, αλλά είναι και αγρότης.

Ειδικότερα, ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου ασχολείται με την Τέχνη της φωτογραφίας, με μεγάλη επιτυχία, καθώς έχει ήδη τις προσωπικές του συλλογές, οι οποίες έχουν φτάσει μέχρι το εξωτερικό, αλλά είναι και αγρότης.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media, έδειξε τη σοδειά από το μποστάνι του, όπως κατακίτρινα λεμόνια, μαρούλια και σταφύλια.

Μιχαήλ Βαρθακούρης σοδειά

Μιχαήλ Βαρθακούρης σοδειά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: