«Η μαμά θα σας αγαπάει πάντα και για πάντα…»: Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα της Καλομοίρας στα τρία παιδιά της

May 12, 2024

«Η μαμά θα σας αγαπάει πάντα και για πάντα…»: Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα της Καλομοίρας στα τρία παιδιά της


Διαφ.

Την τιμητική τους έχουν σήμερα οι μαμάδες ανά τον κόσμο καθώς η 12η Μαρτίου έχει οριστεί ως η «Ημέρα της μητέρας».

Η Καλομοίρα είναι μητέρα τριών παιδιών, και όπως πολλές φορές έχει πει, αυτά είναι η απόλυτη προτεραιότητά της.

Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή «Γιορτή της μητέρας» η Καλομοίρα δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τα παιδιά της δίνοντάς τους παράλληλα μια υπόσχεση, ότι θα είναι πάντα εκεί γι’ αυτά να τα αγαπά και να τα προσέχει.

«Η μαμά θα σας αγαπάει πάντα και για πάντα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μαμάδες εκεί έξω» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Καλομοίρα.

Την προσέβαλε ασταμάτητα: Το προσβλητικό παρατσούκλι που είχε βγάλει αχώνευτος νικητής της Eurovision στην Καλομοίρα

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος επέστρεψε στο παρελθόν της Eurovision 2008, αφηγούμενος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», έναν χρόνο πριν, περιστατικά γύρω από την Καλομοίρα και την συμμετοχή της Ελλάδος.

Ο στιχουργός του «My Secret Combination», που μας χάρισε την τρίτη θέση στο Βελιγράδι, μίλησε για ένα πικάντικο παρασκήνιο με τους πρωταγωνιστές να είναι η Καλομοίρα και ο νικητής εκείνης της χρονιάς, ο Ρώσος Dima Bilan, ο οποίος – όπως αποκάλυψε – δεν είχε καθόλου καλή γνώμη για την εκπρόσωπο της Ελλάδας.
«Ο Dima Bilan της Ρωσίας -που δεν τον λες και τον πιο συμπαθητικό άνθρωπο του κόσμου!-, που κέρδισε τελικά εκείνη τη χρονιά, από την αρχή την έβλεπε λίγο με μισό μάτι την Καλομοίρα. Προφανώς την φοβόταν, την έβλεπε ανταγωνιστικά και είχε και δίκιο γιατί παραλίγο να του το φάει το πρώτο βραβείο. Παρατηρούσα ότι όποτε οι δυο τους συναντιόντουσαν στα καμαρίνια, πάντα την κοίταγε λίγο ειρωνικά και επιθετικά.
Επειδή στην Καλομοίρα έλεγαν συνέχεια καλά λόγια κι εκείνη απαντούσε πάντα ‘thank you!-, ο Dima Bilan την είχε πει ειρωνικά ‘thank you girl’. H Καλομοίρα δεν μίλαγε, αλλά κάποια στιγμή γυρνάει και με κοιτάει και μου λέει ‘don’t worry, i’m gonna kick his ass!’. Το οποίο το έκανε! Μην ξεχνάμε ότι στον ημιτελικό είχαμε βγει εμείς πρώτοι. Τώρα εντάξει, στον τελικό κάποια άλλα παίχτηκαν και από πρώτη βρεθήκαμε τρίτοι», είπε χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος επιβεβαιώνοντας στην ουσία όσο έχουν ακουστεί για το πώς η Ελλάδα έχασε τη νίκη τη χρονιά εκείνη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: