“Βούιξε” η κοσμική Αθήνα: Ο γάμος της χρονιάς για τον Έλληνα εφοπλιστή- Η κούκλα νύφη & οι διάσημοι καλεσμένοι

May 12, 2024

“Βούιξε” η κοσμική Αθήνα: Ο γάμος της χρονιάς για τον Έλληνα εφοπλιστή- Η κούκλα νύφη & οι διάσημοι καλεσμένοι


Διαφ.

Ο Έλληνας εφοπλιστής, Αντώνης Ξυλάς, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Ιφιγένεια Πρωτονοτάριου, με τον γάμο τους να γίνεται το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Το νεόνυμφο ζευγάρι, μετά το γάμο, υποδέχθηκε τους καλεσμένους στο κτήμα Γαβαλά, όπου διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον Σάκη Ρουβά και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Γόνος γνωστής οικογένειας ο Έλληνας εφοπλιστής

Στη γαμήλια δεξίωση, με τους 1.200 καλεσμένους, παραβρέθηκαν μέλη του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου, καθώς ο γαμπρός είναι μέλος και της οικογένειας Πατέρα, γιος της αείμνηστης Μαρίας Πατέρ, όπως ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνης.

Επίσης, το “παρών” έδωσε και ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μάκμπεθ, ντυμένοι αμφότεροι με σμόκιν, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος και να φωτογραφίζετα με όσους του το ζήτησαν, ενώ μία από αυτές της φωτογραφίες ανήρτησε η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη.

Η 24χρονη νύφη ήταν εντυπωσιακή στο στράπλες ολοκέντητο νυφικό της, ενώ είχε προσθέσει διακριτικά κοσμήματα. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ιδιαίτερα κομψό κότσο, αλλά στη συνέχεια τα άφησε ελεύθερα, πιάνοντάς τα ελαφρά πίσω.

Αίσθηση προκάλεσε και η ροζ γαμήλια τούρτα, αλλά και ο στολισμός του χώρου.

Κοσμικό γεγονός ο γάμος του Έλληνα εφοπλιστή

Παντρεύτηκε Έλληνας εφοπλιστής

Παντρεύτηκε Έλληνας εφοπλιστής

Ο γάμος του Έλληνα εφοπλιστή

Πάνος Λασκαρίδης: Ο Έλληνας εφοπλιστής που δωρίζει 1.000.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Ο Πάνος Λασκαρίδης προσφέρει 1 εκατ. ευρώ για την στήριξη των πυροπλήκτων Ελλήνων, που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, οι οποίες μαίνονται στη χώρα μας, για όγδοη συνεχή ημέρα, καθώς και την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο Πάνος Λασκαρίδης στο πλευρό των πυρόπληκτων

Με την πράξη του αυτή, ο εφοπλιστής και Πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη επιθυμεί να συνδράμει στο έργο της πυρόσβεσης, αλλά και να απαλύνει τον πόνο των πυρόπληκτων και να τους βοηθήσει να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Πρόκειται για άλλη μια πολύ σημαντική προσφορά, μετά τη δωρεά του Ομίλου Μυτιληναίος, σε ανθρώπους που περνούν πολύ δύσκολες ώρες, τις τελευταίες ημέρες, με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Πάνος Λασκαρίδης δωρεά


Πηγή

Διαβάστε επίσης: