Σκύλος χαμογελά ασταμάτητα στη νέα του μεγάλη αυλή μετά τη μετακόμιση από το διαμέρισμα

May 12, 2024

Σκύλος χαμογελά ασταμάτητα στη νέα του μεγάλη αυλή μετά τη μετακόμιση από το διαμέρισμα


Διαφ.

Πρόσφατα, η Brooke Adkins μετακόμισε από ένα διαμέρισμα σε ένα νέο σπίτι στο Οχάιο μαζί με τα σκυλιά της. Για το αγγλικό μαστίφ της, τον Caesar, η μετακόμιση σήμαινε ότι απέκτησε αυλή για πρώτη φορά στη ζωή του. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που ο Caesar χρειαζόταν μια στιγμή για να τα καταλάβει όλα.

Η Adkins μοιράστηκε ένα γλυκό βίντεο στο TikTok με τον Caesar να επιθεωρεί τη νέα αυλή. Έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: “”Βλέποντας τον σκύλο σου να μουλιάζει στο πρώτο του σπίτι μετά από ένα διαμέρισμα”.

Ο Καίσαρας κοιτάζει αρκετές φορές πάνω από τον ώμο του σαν να επικοινωνεί με τη μαμά του πόσο καταπληκτικό είναι. Το ίδιο σκέφτηκε και η Adkins και φαντάστηκε τον σκύλο της να της λέει “Κοίτα πόσο όμορφα είναι μαμά”.

@bigazzdogzz My lovely boy ????♥️ #fyp #mydog #mybaby #foryoupage #fypシ゚viral #dogsoftiktok #puppylove #englishmastiff #ily #homeowner #veteransunited #trending #iboughtahouseonmyown #dogsinthehouse #doggy #doglover ♬ Up – Movie Theme – Giampaolo Pasquile

Η Adkins δήλωσε αργότερα στο Newsweek ότι ο Caesar λατρεύει την αυλή. “Του πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά τώρα κάνει συνέχεια ζουμ και τρέχει στον πίσω φράχτη”, είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Ο Caesar θα βγει στην αυλή και με βροχή ή με λιακάδα.

@bigazzdogzz PERFECT AUDIO FOR HIM! He’s so chill and does have 2 SIBLINGS! Hes just a chill dog that like to stay out after they play to just enjoy the yard ???? #fyp #englishmastiff #ifheknowsheknows #ifheknows #dogsoftiktok #pup ♬ original sound – Uli Lepe

Ο Caesar αγαπάει να είναι έξω περισσότερο από τα άλλα δύο σκυλιά της, δήλωσε η Adkins. Έχει άλλο ένα αγγλικό μαστίφ και ένα κουτάβι Great Dane. Είπε: “Όταν είμαι σπίτι, αφήνω τη συρόμενη πόρτα ανοιχτή για πρόσβαση όλη την ημέρα και μένει έξω περισσότερο από όλα τα άλλα κουτάβια. Του αρέσει να κοιτάζει έξω στο γρασίδι”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: