Μπάχαλο η Eurovision 2 μέρες μετά τον τελικό: Η χώρα που φεύγει οριστικά από τον διαγωνισμό – Όλο το παρασκήνιο

May 13, 2024

Μπάχαλο η Eurovision 2 μέρες μετά τον τελικό: Η χώρα που φεύγει οριστικά από τον διαγωνισμό – Όλο το παρασκήνιο


Διαφ.

Τα ευτράπελα της φετινής Eurovision συνεχίζονται και μετά τη βραδιά του μεγάλου τελικού, στην οποία νικητής αναδείχθηκε το non-binary Nemo.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Γεια σου» του ΣΚΑΪ, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε την Ολλανδία να αποχωρεί εντελώς από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, καθώς η αποβολή του Klein κρίθηκε από τη χώρα ως εντελώς αδικαιολόγητη και απολύτως άδικη.

Αυτός ήταν και ο λόγος που την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας της Ολλανδίας την έκανε live ο πρόεδρος της ΕBU και όχι το πρόσωπο που είχε αρνικά ανακοινώσει η χώρα πως θα ανακοίνωνε το 12άρι της.

Ο λόγος που η EBU δεν απέκλεισε το Ισραήλ από τον διαγωνισμό την ώρα που η Ρωσία παραμένει εκτός λόγω πολέμου.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, το συμβόλαιο του ολλανδικού τηλεοπτικού δικτύου που μεταδίδει τη Eurovision με την EBU λήγει και μετά τα τελευταία γεγονότα, οι Ολλανδοί επικεφαλής ουδεμία πρόθεση έχουν να προχωρήσουν σε ανανέωσή του.

Ακόμα βέβαια είναι πολύ νωρίς για να θεωρηθεί κάτι δεδομένο, όμως δεν είναι ψέμα πως η χώρα του Joost Klein είναι φανερά οργισμένη με τον τρόπο που αντιμετωπίστηκε λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: