Ζενεβιέβ: «Κάνω μπότοξ! Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά και πίνω νερό; Η μούρη μετά τα 40 δεν κρατιέται!»

May 13, 2024

Ζενεβιέβ: «Κάνω μπότοξ! Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά και πίνω νερό; Η μούρη μετά τα 40 δεν κρατιέται!»


Διαφ.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί πραγματοποίησε μια συνέντευξη για όλους και για όλα στο ένθετο «Τύπος Tv» με τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου, όπου αποκάλυψε πληροφορίες για την ηλικία της αλλά και για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει. Ως γνωστή art director, αναφέρθηκε επίσης σε πολλές άλλες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.

Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Τι δήλωσε για τις αισθητικές επεμβάσεις

Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρείσαι πάντα όμορφη και λαμπερή; Εκτός του στιλ που είναι έμφυτο θαρρώ…

“Είναι άλλο το στιλ, άλλο το να είσαι fashionista. Εγώ θεωρώ ωραία ντυμένες τις γυναίκες που έχουν καταλάβει ποιες είναι και περνούν ωραία μέσα στα ρούχα τους. Ως γυναίκα, που έχω περάσει τα θέματα υγείας με τον θυρεοειδή και άλλαζε το πρόσωπο μου, ταλαιπωρήθηκα. Βγήκα όμως νικήτρια μετά το χειρουργείο και είμαι χαρούμενη. Θα κάνω το μπότοξ μου, χωρίς ντροπή! Δεν απολογούμαι γι’ αυτό που κάνω για να νιώθω καλά.”

Το παραδέχεσαι;

“Μα είναι αστείο! Τι να λέω δηλαδή; Ότι κοιμάμαι καλά και πίνω νερό; Και σε πηγάδι με Evian να είχα γεννηθεί, η μούρη μετά τα 40 δεν κρατιέται! Δεν νιώθω ενοχές για τίποτα από αυτά! Πρέπει όσες γυναίκες έχουμε βήμα, να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους…. Η γυναίκα πρέπει να είναι ευτυχισμένη χωρίς να δίνει σημασία σε κανέναν.”


Πηγή

Διαβάστε επίσης: