Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα αλλά είδα ότι δεν έχω φράγκο να έρθουμε Ελλάδα»

May 13, 2024

Βογιατζής: «Ερωτεύτηκα τη σύζυγο του πρίγκιπα, τα παράτησε όλα αλλά είδα ότι δεν έχω φράγκο να έρθουμε Ελλάδα»


Διαφ.

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Βογιατζής πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Γηροκομείο» με τον Ηλία Ψινάκη, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο για την καριέρα του όσο και για προσωπικές πτυχές της ζωής του.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αποκάλυψε λεπτομέρειες από μια προσωπική εμπειρία που έως τώρα ήταν άγνωστη στο κοινό. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον έρωτά του με τη Νάντια Κασίνι, σύζυγο του πρίγκιπα Κόντε Κασίνι.

Γιώργος Βογιατζής: Τα Όσα Ανέφερε

«Όταν γνώρισα τη Νάντια ήταν παντρεμένη με τον Κόντε Κασίνι, ήταν πρίγκιπας από τη Ρωσία και έγινε Κόντε στην Ιταλία. Ξεκίνησε αυτή η ιστορία και επειδή ήταν παντρεμένη, η Ειρήνη Παπά με ρώτησε τι θα κάνω. Της είπα ότι θα της πω “κορίτσι μου, θες να είσαι μαζί μου, παράτα τον πρίγκιπα και τα εκατομμύρια έλα μαζί μου και έφυγε αυτή”» και μου λέει η Ειρήνη “στοίχημα θα έρθει, είναι Αμερικάνα και είναι φανατική”» εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Βογιατζής πρόσθεσε: «Τα παράτησε όλα και ήρθε οπότε κάηκα στην Ιταλία γιατί ο άντρας της είχε τεράστιες γνωριμίες. Την έβαλα στο αυτοκίνητο να πάμε Ελλάδα και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω φράγκο. Της λέω έχεις κάνα φράγκο για τη βενζίνη;”. Μου λέει “όχι γιατί πλήρωσα την υπηρέτρια να μην πει τι ώρα έφυγα”. Μετά αυτός με έψαχνε, βγήκε στις εφημερίδες και έγινε της κακομοίρας».

Ακολουθεί  Απόσπασμα από το Γηροκομείο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: