Ελισάβετ Σπανού: Ανέβασε φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγο πριν γεννήσει φορώντας ένα μαύρο κορμάκι

May 14, 2024

Ελισάβετ Σπανού: Ανέβασε φώτο με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγο πριν γεννήσει φορώντας ένα μαύρο κορμάκι


Διαφ.

Η Ελισάβετ Σπανού, που σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, ανάρτησε δύο φωτογραφίες στο instagram, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια, που βρίσκεται στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης, σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, δημοσίευσε δυο φωτογραφίες και τις συνόδευσε με τη λεζάντα «the closest I’ll ever come to magic».

Η Ελισάβετ Σπανού δείχνει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της

Ελισάβετ Σπανού φουσκωμένη κοιλίτσα

Υπενθυμίζεται ότι, πριν ένα μήνα περίπου, η τραγουδίστρια βρέθηκε στην εκπομπή «I Love Σουκου» και αποκάλυψε ότι έχει χωρίσει από τον πατέρα της κόρης της.

Όπως χαρακτηριστικά είχε υπογραμμίσει «ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, ήμασταν κάποια χρόνια μαζί! Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής πάντα θα είμαστε… Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά! Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας».

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα: Έγκυος η Ελισάβετ Σπανού – Οι πρώτες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα & οι ευχές

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελισάβετ Σπανού, καθώς όπως η ίδια ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ της, περιμένει μωράκι.

Η γνωστή τραγουδίστρια, μοιράστηκε μαζί μας τις πρώτες φωτό με φουσκωμένη κοιλίτσα και όπως θα δείτε και στα στιγμιότυπα είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Λίγες σειρές και τρεις φωτογραφίες ήταν αρκετές για να μοιραστεί μαζί μας τα χαρμόσυνα νέα. Σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

«Σκεφτόμουν αρκετή ώρα τι πρέπει να γράψω… είναι τόσα πολλά αυτά που νιώθω…αυτά που σκέφτομαι… Θα πω λίγα λοιπόν…????

Η χαρά μου φαίνεται… ☺️ θα πω για εκείνο που δεν φαίνεται αλλά με κατακλύζει τον τελευταίο καιρό… ΒΑΘΙΑ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ για το ευλογημένο δώρο που μου δόθηκε ????????????☺️❤️????????», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Ελισάβετ Σπανού.

Η Ελισάβετ Σπανού επέλεξε τη δημοφιλή πλατφόρμα για να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα ενώ θυμίζουμε πως σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει:

«Απενεργοποίησα τα σχόλια στο Instagram γιατί έμπαινε ο καθένας και έγραφε βλακείες ή με τάγκαραν χωρίς λόγο. Επειδή δεν υπάρχει λόγος ούτε να μου έρχονται ειδοποιήσεις συνέχεια στο κινητό μου ούτε και να ασχολούμαι με πράγματα που δεν με ενδιαφέρουν έσβησα τα σχόλια και τελείωσε. Δεχόμουν πιο πολύ σεξιστικά σχόλια, τα οποία και με ενοχλούν πάρα πολύ. Σεξιστικά σχόλια, μην πω συγκεκριμένα τώρα… Δεν χρειάζεται! Γι΄ αυτό και τα απενεργοποίησα. Τα έγραφαν κανονικά, φόρα παρτίδα και δεν χρειάζεται ούτε η μητέρα μου να τα βλέπει ούτε και ο πατέρας μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: