Ξυλοκοπήθηκε άγρια ενώ έκανε ρεπορτάζ: Τραγικά νέα για τη δημοσιογράφο του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη

May 14, 2024

Ξυλοκοπήθηκε άγρια ενώ έκανε ρεπορτάζ: Τραγικά νέα για τη δημοσιογράφο του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη


Διαφ.

Η δημοσιογράφος του δικτύου Alpha, Ρένα Κουβελιώτη, υπέστη μια σοβαρή επίθεση που την οδήγησε σε σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΣΗΕΑ.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση, η δημοσιογράφος υπέστη επίθεση κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής της αποστολής. Η δημοσιογράφος του Alpha κατέθεσε μήνυση και ο δράστης συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί με ανησυχία την εξέλιξη της υγείας της συναδέλφου Ρένας Κουβελιώτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε, την ώρα που έκανε ρεπορτάζ, με συνέπεια να τραυματισθεί σοβαρά.

Για μία ακόμα φορά το Διοικητικό Συμβούλιο τονίζει ότι, η προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης των λειτουργών της ενημέρωσης με την άσκηση βίας δεν θα αποδώσει. Ο δημοσιογράφος οφείλει να υπηρετεί την ενημέρωση και την ελεύθερη έκφραση, σύμφωνα με τις αρχές δεοντολογίας του δημοσιογραφικού λειτουργήματος, όπως και έπραξε η συνάδελφος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της συναδέλφου σε όλες τις ενέργειές της.

Κατέθεσε για τον Όλιβερ, έριξαν φόλα & στο δικό της σκύλο: Νέο σοκ στην Αράχοβα & τη δημοσιογράφο Ρένα Κουβελιώτη

Ύποπτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες. Η δημοσιογράφος Ρένα Κουβελιώτη αναφέρει πως αφότου κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση του χάσκι Όλιβερ στην Αράχοβα άγνωστοι έριξαν φόλα και στον δικό της σκύλο.

Ειδικότερα, την ημέρα που κατέθετε η δημοσιογράφος άγνωστοι πέταξαν φόλες στον σκύλο της και τον τάισαν μπουκιές που είχαν μέσα γυαλιά, με αποτέλεσμα το ζώο να βρεθεί στο χειρουργείο. Ευτυχώς για το σκυλάκι κατάφερε να σωθεί και να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η Ρένα Κουβελιώτη άλλωστε πριν από λίγες μέρες είχε σπεύσει να σχολιάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Χ (σ.σ. πρώην Twitter) πως τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Αναφερόμενη προφανώς στην υπόθεση του Όλιβερ.

Το περιστατικό με τις φόλες στην γειτονιά που διαμένει η δημοσιογράφος του ALPHA βάζει σε υποψίες πολλούς πως δεν επρόκειτο για τυχαίο περιστατικό. Η υπόθεση του χάσκι είναι μία αρκετά περίπλοκη υπόθεση με εκθέσεις πραγματογνωμόνων που διαφωνούν η μία με την άλλη και γενικότερα υπάρχει θα λέγαμε ένα κλίμα συγκάλυψης και τρομοκρατίας για όσους βγουν μπροστά να μιλήσουν.

Η Ρένα Κουβελιώτη όμως σε νέα της ανάρτηση αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν μασάμε!».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: