Βγήκε με το ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας: Όλοι κοιτούσαν τον ακομπλεξάριστο Χάρη Χριστόπουλο μαζί με γιο του

May 14, 2024

Βγήκε με το ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας: Όλοι κοιτούσαν τον ακομπλεξάριστο Χάρη Χριστόπουλο μαζί με γιο του


Διαφ.

Ο φακός της κάμερας απαθανάτισε τον Χάρη Χριστόπουλο συνοδεία του γιου του σε ένα από τα πιο χαρούμενα και συγκινητικά στιγμιότυπά τους! Φαίνεται πως ο γνωστός φωτογράφος απολαμβάνει τις βόλτες του στο κέντρο της Αθήνας με τον αγαπημένο του γιο.

Φαίνεται πως ο Χάρης Χριστόπουλος ανήκει στους πιο ευτυχισμένους μπαμπάδες της ελληνικής showbiz, καθώς οι πρόσφατες φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα αποκαλύπτουν τη χαρά που αντανακλάται στο πρόσωπό του.

Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, ο ίδιος είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για τον εαυτό του, όσο και για τον μικρό Νικόλα, προκειμένου να απολαύσουν τη βόλτα τους με ασφάλεια και χαρά, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικράτησε!

Δείτε τις φωτογραφίες από την έξοδο του Χάρη Χριστόπουλου:

Χάρης Χριστόπουλος: «Αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα, να κρατάω 2 πλάσματα. Κλαίω από ευγνωμοσύνη στον Θεό»

Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@star και όταν αναφέρθηκε στα παιδιά του δάκρυσε.

«Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος γι’ αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο», εξομολογήθηκε ο Χάρης Χριστόπουλος.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση μόνο για το Deal, αλλά και για άλλες εκπομπές, καινούριες, πολύ ενδιαφέρουσες και θέματα τα οποία δεν περιμένει κανείς», απάντησε ο Χάρης Χριστόπουλος σε ερώτηση για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: