“Χάθηκε” στην αγκαλιά του “καλού” της: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου γύρισε στην Ελλάδα & είχε την πιο γλυκιά υποδοχή

May 14, 2024

“Χάθηκε” στην αγκαλιά του “καλού” της: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου γύρισε στην Ελλάδα & είχε την πιο γλυκιά υποδοχή


Διαφ.

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η Ασημίνα δεν κατάφερε να νικήσει τον Σταμάτη Ταλαδιανό στη μονομαχία τους και ηττήθηκε.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μοιράστηκε στα stories της και μια σχετική φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να πέφτει στην αγκαλιά του αγαπημένου τραγουδιστή γράφοντας, «Αγκαλιά μου».

«Τελειώνει κάτι όταν θες εσύ να τελειώσει. Ευχαριστώ όλους εσάς για την στήριξη όλο αυτό τον καιρό, ειδικά για τα μηνύματα ταύτισης κι αγάπης που παίρνω από το πρώτο λεπτό που πήρα το τηλέφωνο, στα χέρια μου. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο που μπορεί να είναι κλισέ αλλά πιστέψτε με το κατάλαβα καλύτερα από κάθε άλλη φορά!» έγραψε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Είπε μόνο 9 λέξεις: Τα πρώτα λόγια του Χρήστου Δάντη για την Ασημίνα, μετά το τέλος από το Survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποχώρησε από το Survivor, χθες, Πέμπτη, το βράδυ, μετά από ήττα της στη μονομαχία με την Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Χρήστος Δάντης έκανε μία ανάρτηση για εκείνη.

Όπως υπογράμμισε η σύντροφος του Χρήστου Δάντη, πριν την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, «θα ήθελα στην τελική δυάδα Γκιουλέκα-Δαλάκα και την κούπα να την πάρει η Δαλάκα. Θα είμαι εκεί για να φωνάζω για εκείνην. Θα είναι στίβος μάχης απ’ όσο ξέρω, οπότε δεν τη φοβάμαι. Έχουμε έρθει πολύ κοντά με την Κατερίνα φέτος».
Ο Χρήστος Δάντης μετά την αποχώρηση της Ασημίνας από το Survivor, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram, επισημαίνοντας «Ήσουν και θα είσαι ένας ολόκληρος στρατός. Μόνη σου», δείχνοντας, για ακόμη μία φορά, πόσο στηρίζει την αγαπημένη του και πόσο ανυπομονεί να επιστρέψει.
Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: