Υποκλίθηκαν οι τηλεθεατές: Ο 78χρονος Γιάννης πήγε στο First Dates & έκανε πρόταση γάμου στην 75χρονη Νίτσα

May 14, 2024

Υποκλίθηκαν οι τηλεθεατές: Ο 78χρονος Γιάννης πήγε στο First Dates & έκανε πρόταση γάμου στην 75χρονη Νίτσα


Διαφ.

Στο «First Dates», ένα τηλεπαιχνίδι όπου οι συμμετέχοντες βρίσκουν ραντεβού με σκοπό την αναζήτηση του έρωτα και της συντροφικότητας, ένας 78χρονος άνδρας με το όνομα Γιάννης έκλεψε τις εντυπώσεις στο επεισόδιο της Δευτέρας, 13 Μαΐου.

Συναντώντας την 75χρονη Νίτσα, η οποία τον εντυπωσίασε βαθιά, ο Γιάννης τόλμησε να της κάνει πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους. Ο 78χρονος, αφού είχε συνεννοηθεί με την παρουσιάστρια Ζενεβιέβ Μαζαρί, μόλις το ραντεβού του επέστρεψε από την τουαλέτα, της έκανε την πρόταση.

Τόσο η Νίτσα όσο και οι τηλεθεατές έμειναν άφωνοι, με το γεγονός αυτό να προκαλεί συζητήσεις και αντιδράσεις στο Twitter.

«Θα με δείρεις, μου φαίνεται. Θα φάω ξύλο εγώ σήμερα. Θα με δείρεις σίγουρα, δεν θα την γλιτώσω! Δεν θα την βγάλω καθαρή απόψε! Λοιπόν, θα σου κάνω πρόταση γάμου. Θέλεις;» είπε ο παίκτης, αφήνοντας την Νίτσα άφωνη.

«Σ’ ευχαριστώ πολύ! Αυτά έλεγες στην κοπέλα;» αναφώνησε η Νίτσα μιας και είχε δει τον Γιάννη να συνομιλεί με την Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ λίγο αργότερα η παίκτρια είπε στην κάμερα του τηλεπαιχνιδιού γνωριμιών: «Ξαφνιάστηκα, έμεινα, μου ήρθε ταμπλάς εκείνη την ώρα. Δεν το περίμενα».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

Στο τέλος του δείπνου, καθώς το υποψήφιο ζευγάρι απόλαμβανε το επιδόρπιο, ο Γιάννης επέμενε να λάβει μια απάντηση, με την Ζενεβιέβ Μαζαρί και την υπόλοιπη ομάδα του First Dates να παραμένουν ανυπόμονοι για να μάθουν την εξέλιξη του ραντεβού. Αργότερα, η παρουσιάστρια και μερικοί από τους συνεργάτες της πλησίασαν το τραπέζι με σαμπάνιες και ο 78χρονος είπε πως «ε βέβαια έχουμε το ναι, τι δεν το έχουμε; Το έχουμε το ναι, το έχουμε βέβαια».

Οι θεατές αντέδρασαν άμεσα στην προαναφερθείσα εξέλιξη, γεμίζοντας το Twitter με σχόλια, τα οποία κυρίως είχαν χιουμοριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, ορισμένοι επέδειξαν την υποστήριξή τους προς τον έρωτα στην 3η ηλικία.

Επική ΑΕΚτζού στο «First Dates», τον είδε και “έτρεξε” να φύγει, ” πνίγηκε” και αυτή έτρωγε χαλαρή το φαγητό της

Ένα από τα ραντεβού στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του «First Dates» ξεχώρισε για την αποτυχία του, μια κατάσταση που δεν είναι συνηθισμένη στα ραντεβού. Ο λόγος που οδήγησε σε αυτό το απογοητευτικό αποτέλεσμα φαίνεται να είχε και μια ποδοσφαιρική χροιά.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ραντεβού που κατέληξε σε ντέρμπι στο «First Dates»

Συγκεκριμένα, η Ναταλία θα συναντούσε τον Δημήτρη, αλλά μόλις τον είδε είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής «θέλω να φύγω».

Τελικά το ραντεβού προχώρησε και έκατσαν παρέα στο τραπέζι. Εκείνη δήλωσε στην κάμερα: «Έχω αρρώστια με την ΑΕΚ. Όνειρό μου είναι ο άντρας που θα παντρευτώ να είναι ΑΕΚτζης και να μπούμε μέσα με τον ύμνο της ΑΕΚ».

Στην συνέχεια ρώτησε τον Δημήτρη: «Τι ομάδα είσαι;» κι εκείνος μάλλον έδωσε την… λάθος απάντηση. «Παναθηναϊκός εννοείται, έχουμε φτιάξει σύνδεσμο».

Η Ναταλία του απάντησε: «Εγώ θέλω να αποχωρήσω». Μάλιστα, στην συνέχεια συνέβη ακόμα ένα περιστατικό μεταξύ τους, αφού ο Δημήτρης «πνίγηκε» με την μπουκιά του και πήγε στην τουαλέτα. Η Ναταλία, ωστόσο, συνέχισε να τρώει λέγοντας στην κάμερα «πρέπει να φάω το φαγητό μου για να μην κρυώσει».

Τελικά στράφηκε στον κάμεραμαν

Παράλληλα, βγήκε έξω μαζί με την παρουσιάστρια, Ζενεβιέβ Μαζαρί, στην οποία είπε πως δεν της αρέσει ο Δημήτρης και θα ήθελε να γνωρίσει τον κάμεραμαν.

Η παρουσιάστρια της απάντησε πως ο οπερατέρ είναι παντρεμένος και μπήκαν ξανά μέσα με την Ναταλία να τραγουδάει Βίσση.

Τελικά ο Δημήτρης ήθελε να βγουν ξανά ραντεβού, αλλά η Ναταλία ήταν εντελώς αρνητική, αφού εκείνος είναι Παναθηναϊκός αλλά και επειδή της είπε πως προτιμάει τον Πάνο Κιάμο από την Άννα Βίσση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: