Κούρεψε τη μπούκλα, έγινε κατάξανθος & “φέτες”: Αγνώριστος ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, έτσι είναι 4 χρόνια μετά το GNTM

May 14, 2024

Κούρεψε τη μπούκλα, έγινε κατάξανθος & “φέτες”: Αγνώριστος ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, έτσι είναι 4 χρόνια μετά το GNTM


Διαφ.

Πέρασαν τρισήμισι χρόνια από την επιβλητική επιτυχία του Ηρακλή Τσουζίνοφ στο GNTM, στο διάσημο ριάλιτι μόδας όπου εισήχθησαν, για πρώτη φορά, μεικτές ομάδες παικτών από γυναίκες και άνδρες, με μόνο έναν νικητή. Η αποκλειστική και σπάνια εξωτική ομορφιά του μοντέλου τράβηξε την προσοχή από την αρχή, με τον ίδιο να φτάνει μέχρι το τέλος και να αναδεικνύεται ως ο νικητής.

Εκτός από την κατάκτηση του τίτλου στο GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ απέσπασε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels, καθώς και ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του και το ταλέντο του.

Γεννημένος στη Γερμανία, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ διένυσε μια πολύπλοκη διαδρομή στη ζωή του, με πολλές μετακινήσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Αφού ο πατέρας του τους εγκατέλειψε, ζούσε μόνο με τη μητέρα του. Ταξίδεψε στη Ρωσία και παρέμεινε εκεί για κάποιο διάστημα με τους παππούδες του, πριν εγκατασταθεί στο Μενίδι, όπου και πέρασε 13 χρόνια από την παιδική του ηλικία.

Η νέα αλλαγή στην εμφάνιση του Ηρακλή Τσουζίνοφ:

Σχεδόν 3,5 χρόνια μετά τη νίκη του στον διαγωνισμό μόδας, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ εργάζεται επαγγελματικά στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ οι αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα αποδεικνύουν το αναλαμπρό του μέλλον.

Μολονότι χωρισμένος εδώ και έναν χρόνο, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει σημαντικές αλλαγές τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στην εξωτερική του εμφάνιση. Σε μία από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες του στο Instagram, το μοντέλο ποζάρει αγκαλιά με μια εντυπωσιακή μελαχρινή, συνοδευόμενος από μια φιλική αγκαλιά και ένα απαλό φιλί, αναδεικνύοντας την καινούργια φάση της ζωής του.

Στις πιο πρόσφατες του φωτογραφίες, παρατηρούμε μια δραστική μεταβολή στο χτένισμα του. Με τα μαλλιά του τώρα κοντά και σε ανοιχτό ξανθό χρώμα, ο Ηρακλής δεν μοιάζει καθόλου με το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM, με τις πυκνές σκούρες καταβολές που εντυπωσίασαν τη Βίκυ Καγιά και τον Δημήτρη Σκουλό.

Άλλος άνθρωπος, δεν θα τον αναγνώριζε ούτε η Καγιά: O Ηρακλής Τσουζίνοφ 3 χρόνια μετά θα κέρδιζε ξανά το GNTM

Έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που ο Ηρακλής Τσουζίνοφ κέρδισε πανηγυρικά την πρώτη θέση στο ριάλιτι μόδας, GNTM. Μάλιστα, υπενθυμίζεται ότι ο ταλαντούχος παίκτης είχε κατακτήσει εξ αρχής τόσο τους κριτές όσο και τον κόσμο με τη μοναδική και σπάνια εξωτική ομορφιά του και ήταν δικαίως το φαβορί για τη μεγάλη νίκη.

Ηρακλής Τσουζίνοφ: Άλλαξε μαλλιά, είναι πιο γυμνασμένος από ποτέ

O Ηρακλής Τσουζίνοφ 3 χρόνια μετά θα κέρδιζε ξανά το GNTM

Γεννημένος στη Γερμανία, έκανε πολλές στάσεις στη ζωή του ζώντας σε όλη την Ευρώπη, μόνο με τη μητέρα του αφού ο πατέρας του τους είχε εγκαταλείψει. Πέρασε από τη Ρωσία όπου έμεινε για λίγο με τους παππούδες του και κατέληξε στο Μενίδι. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ είναι πιο έμπειρος από ποτέ στον χώρο του μόντελινγκ, λιγότερο άγουρος σε σχέση με την τότε παρουσία του στο GNTM ενώ έχει κάνει και μερικές εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνισή του.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Ηρακλής Τσουζίνοφ 3 χρόνια μετά το GNTM

Πιο αναλυτικά, το γνωστό μοντέλο είναι σήμερα ακόμη πιο γυμνασμένος μιας και περνάει πολλές ώρες στο γυμναστήριο, ενώ είναι εμφανής και η τεράστια αλλαγή που έκανε στα μαλλιά του. Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα δεύτερο makeover, μετά από αυτό που του είχαν κάνει στα μαλλιά όταν μπήκε στο ριάλιτι μόδας του Star.

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ πλέον δουλεύει επαγγελματικά στον χώρο του μόντελινγκ και οι φωτογραφίες του στα social media αποδεικνύουν ότι το μέλλον του προδιαγράφεται λαμπρό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: