Μπήκε στην εκκλησία, γύρισαν όλα τα κεφάλια: Σούσουρο με τον πάμπλουτο άνδρα που πήγε στον «χρυσό» γάμο του Ξυλά

May 15, 2024

Μπήκε στην εκκλησία, γύρισαν όλα τα κεφάλια: Σούσουρο με τον πάμπλουτο άνδρα που πήγε στον «χρυσό» γάμο του Ξυλά


Διαφ.

Μία σπάνια εμφάνιση έκανε ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος βρέθηκε στον γάμο του ανιψιού του μαζί με την καλλονή κόρη του, Αναστασία.

Το Σάββατο 11 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Παιανία ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς. Ο νεαρός εφοπλιστής Αντώνης Ξυλάς αντάλλαξε με την Ιφιγένεια Πρωτονοτάριου όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Ο γάμος έγινε του γάμου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ενώ ακολούθησε λαμπερή δεξίωση στο κτήμα Γαβαλά με πάνω από χίλιους καλεσμένους, από τον επιχειρηματικό, εφοπλιστικό και πολιτικό κόσμο.

Νικόλας Πατέρας

Ο Αντώνης Ξυλάς και η Ιφιγένεια Πρωτονοτάριου.

Στον γάμο ήταν όλα τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας Πατέρα. Παρών ήταν και ο θείος τ6ου και αδελφός της αείμνηστης μητέρας του γαμπρού, Μαρία Πατέρα Νικόλας Πατέρας.

Το ζευγάρι στο ιερό μυστήριο. Πάνω στο κέντρο διακρίνεται ο Νικόλας Πατέρας.

Ο εφοπλιστής Νικόλαος Πατέρας μάλιστα πόζαρε βαθιά συγκινημένος με την καλλονή κόρη του, Αναστασία Πατέρα να φορά ένα φόρεμα της θείας της για να τιμήσει τη μνήμη της!

Νικόλας Πατέρας

Φωτογραφία ανέβασε η Αλεξάνδρα Νίκα μαζί με τον θείο της Νικόλα Πατέρα και την Αναστασία Πατέρα. Η Αλεξάνδρα Νίκα ήταν κουμπάρα στον γάμο. Μάλιστα επέλεξε για την περίσταση ένα σέξι και εντυπωσιακό Celia Kritharioti.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: